onsdag 7 november 2012

Får man boka plats?


 Den här artikeln må vara skämtsamt skriven, och damen som skrev vill skoja lite. Men är det en utopi? Ja, idag är det så, men hur kommer det se ut om 20-30år? Då är det nog inget skämt längre.
Ponera att invandringen fortsätter i samma takt som idag. Vi har dessutom det faktum att nativiteten är mycket hög bland de som invandrat hit. Ovanpå det har vi sjuklöverns naiva inställning, som man skrivit in i grundlagen om att Sverige är ett multikulturellt land och den totala bristen på integrering. Sist men inte minst den flathet man har inför islam, och legaliserar direkta lagbrott under religionsfrihetens slöja. Det går snart inte hitta en kyckling som inte är halalslaktad i matvaruaffärerna, snart kommer krav på att allt fläskkött ska säljas på en speciell avdelning. Krav på att även svenska kvinnor ska dölja sitt hår (till en början), att muslimer ska ha rätt till shariadomstolar. Krav på halalslaktad mat och inget fläskkött i skolorna. Separata badtider för män och kvinnor…. Ja, hur kommer Sverige se ut om 20 år, med muslimer i demokratisk majoritet i vissa statsdelar och områden. Gäller inte demokrati?


För några dagar sedan skrev någon och gjorde en intressant jämförelse. Som alla vet är alla former av nazism förbjuden, detta baserat på erfarenheten från andra världskriget. Men alla nazister eller medlemmar i nazistpartiet när det begav sig var ju inte massmördare, ett mycket litet fåtal visste vad som hände och det var mitt under ett krig. Alltså var det bara ett litet fåtal som beordrade och utförde massmorden, och ens kände till dem. Jag kände en gång en dam som bodde i Tyskland under kriget. Hon berättade, förutom om bombräderna, om att vanliga tyskar inte hade en aning om koncentrationslägren, de var mycket hemliga och strängt bevakade. Men vinnarna skriver ju historien, så alla som Stalin mördade precis som nazisterna är glömt. Att man i Kina under kulturrevolutionen mördade 10-tals miljoner är även det glömt. Kommunism är tillåtet och SIDA skickar t.ex. skattepengar till Vietnam en kommunistisk diktaturstat, bara sådär 100 miljoner per år och under en borgerlig regering. (Länk SIDA.) 

Men nu har vi kopplingen. Alla nazister var inte massmördare. Alla muslimer är inte massmördare.

I Mein Kampf stod att judarna skulle utrotas. I koranen står i klartext att alla ”icke troende” ska dödas och att den som gör det kommer till himlen. Nazism är förbjudet, men inte islamism och koranen. Ej heller kommunism. Tvärtom Sverige är ju ett multikulturellt land. ”Bygg en moské, bygg gärna tre”, eller vad nu de ”Nya moderaterna” körde med. Vad är skillnaden? Mellan nazism, kommunism och islamism?

Så om denna politik och dumhet får fortsätta tror jag knappast att det är ett skämt i framtiden.

Kan man förhandsboka platser i reservatet?

Add: Som vanligt - hur många blogglänkningar tillåter DN till artikeln? Titta! Kommentarer?
Nähä? Censuren är i farten igen - åsikter som inte passar tillåts inte. Censur är ju förbjuden enligt grundlagen...jasså...

Inga kommentarer: