lördag 22 mars 2014

En myggfis i motvind

Ett känt fenomen är att kommunister och socialister inte kan skilja på samhället respektive, stat, landsting och kommuner. För dem är stat, landsting och kommuner samma sak som samhälle.  Det är en form av mental spärr, som får stora konsekvenser när det gäller förd politik. Det skrämmande är sedan att man kan gömma sig bakom ordet demokrati för att påverka alla medborgare i samhället i önskad riktning. Det som inte instämmer är, som det hette i de gamla kommuniststaterna ”fiender till samhället”, och alla måste ställa upp på det politikerna beslutat och alltså är bra för samhället. Staten, myndigheter och politiker kan inte ha fel, och den enskilde medborgaren har inte rätt att ifrågasätta eller protestera.
Nu har man alltså fört en rent vansinnig invandringspolitik i många år, vilket i sin tur lett till ett stort antal problem, i synnerhet beträffande ungdomar i s.k. utsatta områden, vilket vanligtvis innebär gamla miljonprojektsområden med hög andel invandrare. Resultaten i Pisa-studierna talar sitt tydliga språk, detta trots att man stödjer dessa skolor med s.k. socioekonomiskt stöd, har diverse ungdomsprojekt, och på andra sätt plöjer ner pengar till skolorna i dessa områden. I stället för att då inse att både den segregation man ser och accepterar som något positivt (multikultiflum), samt den mängden invandrare man tar in, leder till dessa problem och erkänna det, stoppar man huvudet i sanden och hittar på diverse nödåtgärder i stället för att åtgärda grundproblemet.
Men nu kommer kopplingen till första stycket. Kommunister och socialister kan inte fatta att de fört en vansinnig politik, i detta fall gäller det hela sjuklövern, utan de menar att de enskilda medborgarna måste ställa upp för samhället. Om du invänder kommer du bli kallad för främlingsfientlig eller rasist samt är ”osolidarisk”.
Här kommer ett exempel: I Trollhättan har man tydligen kört någon form av integrationsprojekt vid simundervisningen med två olika skolor samtidigt. Det visade sig att det inte fungerade. Vad skriver då Aftonbladet om detta? Givetvis ”- Den dolda rasismen gör mig väldigt upprörd”, enligt en förälder och givetvis i rubriken. Artikeln avslutas med att de dumma föräldrarna satt stopp för ett ”integrationsprojekt”. Det är givetvis så att föräldrarna inte vill se att skolan där deras barn går eller undervisningen blir sämre, varför ska de offra sina barn på mångkulturalismens och de politiska misstagens PK-altare? Det är helt enkelt så att om det finns en skola med massor med problem av olika slag, och man försöker integrera eller blanda elever från denna skola med en utan problem, är det givetvis så att eleverna på skolan utan problem blir lidande på olika sätt. Det är inget konstigt alls. Alla ska ju visa sig solidariska och ställa upp för samhället enligt den kommunistiska skolboken, och de som emotsätter sig detta blir kallade rasister eller främlingsfientliga. Det ligger inget som helst rasistiskt i detta, men ingen kan förneka att skolorna i berikarområdena har problem. Detta trots att politikerna försökt och försöker sopa problemen under mattan. Den enskilde medborgaren har dock inget för att ta på sig, eller se sina barn bli drabbade av problem politikerna orsakat, detta i synnerhet som man redan betalar en massa pengar via skattsedeln för att dölja de problem som finns. Ånyo, det är inget rasistiskt alls, utan ett rent faktum att berikarområden har större skolproblem av olika slag samt lägre resultat.
I det fall som nämns ovan
skrev en av föräldrarna en förklaring, som smart nog använder ordet otrygghet, vilket är ett honnörsord, för att förklara problematiken. Ett antal exempel kommer åxå orsakandes "otryggheten".
Men så kommer solidaritetens riddare i form av Stefan Löfvén. Som vanligt och som gäller för att socialister, ska alla vara solidariska och ställa upp, bara man inte blir drabbad själv, och demokratin ska styra skolan. Så vad Löfvén egentligen säger är att kommunerna ska kunna bestämma över friskolorna och deras val vilka de tar in som elever och varifrån. Att man kan kontrollera kommunala skolorna politiskt är illa nog, då politiska intentioner och påverkan tydligen går i första rummet. Så vad säger du Löfvén…ett problem är ju att t.ex. svenskar och judar inte kommer in i muslimska skolor. Kanske är det dags för lite kvoteringar här? Och givetvis ska muslimska barn kvoteras in till judiska förskolor. Så att alla fattar det multikulturella samhällets paradis.

Förresten Löfvén, om någon berikare kallar din dotter ”jävla svennehora”, eller dig ”jävla svenne”, är det smicker och ej åtalbart. Skulle däremot dottern, eller du svara ”jävla utlänning”, kommer DO som blodhundar och du får betala drygt skadestånd. Nu vet jag inte om Löfvén har någon dotter men det är principen som är intressant. Vi svenskar är alltså mindre värda i vårt eget land och har inga som helst rättigheter.
Men det är ju så det fungerar i socialistiska länder. Individen har ingen rätt, är en del av ”samhället”, en myra i stacken. Korkad, kanske fattar sitt eget bästa men då detta kanske strider mot samhällets bästa är det en myggfis i motvind.

Inga kommentarer: