söndag 16 mars 2014

Ut ur EU

Nu ska vi alltså tycka synd om alla de rumänska zigenare som kommit hit för att tigga. De spikar upp diverse ruckel som de bor i och skräpar ner (länk). När de sedan ska avhysas kommer en massa vänsteraktivister och försöker förhindra polisens arbete. Givetvis heter det inte tiggare eller rumänska zigenare längre, eftersom man tydligen och sannolikt från ovan, hittat på det fiffiga nysvenska ordet EU-migranter”.  Denna sak är enkel att lösa; för det första borde man införa generellt tiggeriförbud för alla som inte är svenska medborgare. Den som ertappas som tiggare men inte är svensk medborgare, varnas sedan två gånger, och vid tredje incidenten utvisas de ur landet. De som återkommer trots utvisning döms till kort fängelsestraff och sedan utvisning. De som inte har giltiga identitetspapper utvisas vid första incidenten eller tiggeriet (vi pratar ju om ”EU-migranter”, så då ska de kunna identifiera sig).

Problemställningen är ganska allvarlig, och det kan inte få vara så att detta land ska vara en magnet för alla som vill bli försörjda, antingen genom tiggeri eller med det sociala skyddsnät man i detta land byggt upp för de egna medborgarna. Idag är det så att det svenska välfärdssystemet och den svenska naiva välviljan om allt och alla är kontraproduktiv.
 
Vi blir helt enkelt utnyttjade på olika sätt, det är bara att fatta. Detta emedan vårt eget samhälle går på knäna. Med detta avser jag givetvis inte bara tiggarna från Rumänien, utan hela migrationspolitiken. Kostnaderna är helt enkelt enorma och det är baserat på de problem vi redan har och är orsakade av decennier av naiv politik, måste vi i princip spika upp en ny berlinmur runt det egna landet.
Vi har tagit ”vårt ansvar” och mycket mer än det och har enorma problem inom landet med anledning av den hittills förda politiken. Sjukvården är usel, skolan likaså, och vi har inget försvar emedan vi har skyhöga skatter. Nu kan andra länder inom EU ta sitt "ansvar". I den mån de inte vill det är det inte vårt ansvar.
Vi kan inte, vill inte, ska inte, har inte råd med den vansinniga invandringspolitik som bedrivs. Att ta hand om varenda kotte som kan ta sig till vårt land för att få en bättre levnadsstandard, och dessutom på bekostnad av de som byggt upp detta land och det socialförsäkringssystem de byggt upp för svenskar. Gängkriminalitet, narkotikahandel, skottlossningar, mord, våldtäkter (ofta med prefixet ”gäng”), samt krav på att det svenska samhället ska förändras är problem vi idag brottas med.

Redan de problem vi har idag kommer ta tiotals år att lösa. Att vi ovanpå dessa problem ska ta hand om tiggare från andra länder är vansinnigt. Men nu är problemet så allvarligt att man skickar
svenska politiker till Rumänien för att lösa problemet. Av många onödiga resor på skattebetalarnas bekostnad, intar denna resa en plats på top-10 listan. Man behöver knappast vara någon form av orakel för att fatta att rumänska myndigheter och politiker snarare är glada för att detta problem minskar i Rumänien, och har därför ingen som helst anledning att se någon lösning på problemet. Samtidigt är svenska journalister på plats i Rumänien för dra snyfthistorier om hur synd det är om romerna som vi kan läsa i denna artikel.

Min slutsats är att tiggeri ska förbjudas som jag skrivit ovan. Men vidare bör Sverige gå ur EU. Vi betalar alltså 10-20 miljarder till EU, vilket är knappt hälften av vad svenska försvaret kostar idag, men får egentligen bara problem med att vara med, och knappt något monetärt.
 
Svenska lagar upphävs av rena dumhetslagar från EU och vi har i stort sett ingen som helst påverkan på EU och de beslut som fattas. Så baserat på erfarenheten av alltför många års delaktighet och åtskilliga tiotals miljarder, som kunde ha använts betydligt bättre inom landet.

1 kommentar:

Conlon Nancarrow sa...

Inget kommer att hända. Sverige lider av inlärd hjälplöshet, en logisk följd av 50 års vänsterindoktrinering. Det mest intressanta i denna fråga är att samma människor som vill ha vidöppna gränser är de som vurmar för en generell välfärdsstat. Aningslösheten är institutionaliserad...

http://polytempik.blogspot.se/