lördag 13 september 2014

Ett bättre Sverige

”Rösta för ett bättre Sverige, för alla”, och en leende Löfvén. Undertecknad av ”Socialdemokraterna – framtidspartiet”.

För det första har socialdemokraterna byggt att gamla ”miljonprojektsområden”, som man idag renoverar för enorma summor. Skitbyggen helt enkelt i bästa DDR-stil och fula som stryk. Ok, det var på 60-70-talen, men vi lider av dessa misstag än idag.
Men dagens koppling är att inga svenskar vill bo i dessa områden idag, och man stuvar in folk från vitt främmande länder i dem. Dels på grund av att man har en lag om ”eget boende” som kallas EBO. Dessutom tar man in varenda kotte som kan konsten att dra en rövarhistoria och givetvis har tappat alla sina identitetshandlingar. Sedan kommer alla deras släktingar och anhöriga. Alla ska försörjas på svenska skattebetalares bekostnad. Jäpp, vi har världens näst högsta skattetryck, stor arbetslöshet och stor bostadsbrist. Vem är förvånad med sjuklöverns politik? Inte jag.

Reinfeldt tycker nu ”vi ska öppna våra hjärtan”, vilket innebär att han ska kunna gräva i ditt lönekuvert som han anser nödvändigt för att finansiera en helt sanslös invandringspolitik vi varken behöver, är humanistiskt försvarbar och dessutom skadar landet.
Löfvén och (s) står bakom hela utvecklingen och landet raseras allt mer. Vi ser skolresultat som sjunker som en gråsten. Vår sjukvård är urusel. Kvinnor som ska föda barn skickas till andra orter där de råkar ha en barnmorska som inte hunnit säga upp sig. Försvaret borde heta ”Lilla bromset” eftersom det i bästa fall kan hindra eller försena en total ockupation sådär en vecka enligt ÖB. Pensionerna är ett skämt och våra äldre svälter ihjäl på långvården. Ni vet de som byggt upp detta land.
Uppeldade bilar i berikarområdena är idag så vanliga att media inte ens nämner incidenterna. Man kastar sten på polisen och utryckningsfordon. Ullenhag har visioner om ett multikulturellt paradis och den som kritiserar är rasist eller främlingsfientlig. Media jobbar med att på olagliga sätt avslöja rasistiska inlägg, eller andra kompromitterande saker som kan knytas till SD. Expressen och Research Group är typexempel, som ägnat sig åt rena olagligheter men alla bara dyker och journalisterna fick ”guldspaden”.

Men tillbaka till den bild jag vill avsluta med. En talande bild, dumpad från SvD, om framtiden i Sverige.
 
Lägg märke till att vi pratar om misstänkt skottlossning. Det två troligen skjutna dog "troligen" av sina skottskador, rapporter media. Troligen stendöda. Troligen har denna och alla andra berikande troliga skottlossningar i berikarområden inget som helst att göra med invandringspolitiken. Vi ska naivt tro att vi kan vara hela världens socialcentral för alla lycksökare för alla som vill ha bättre levnadsstandard. Troligen är skottlossningar, gängkriminalitet, mord och våldtäkter bara rasistisk propaganda.

Min slutsats är ganska enkel;  sjuklövern och alliansen vill inte ha ett "bättre Sverige", de vill förstöra mitt land. Varför vet jag inte, men det kan göra detsamma. De ljuger.


Add: Så man behövde inte vänta mer än någon timme på denna http://www.dn.se/sthlm/gang-slog-med-batong-tre-skadade/
Visst, bättre för alla. Tror du på naiv propaganda - rösta på valfritt parti i sjuklövern.

Inga kommentarer: