tisdag 23 september 2014

Hjälp oss ur träsket

Jag har flera gånger efterlyst uppgifter om vad invandringen kostar och även statistik från BRÅ när det gäller överrepresentation beträffande invandrare. Jag har givetvis gått bet. Det känns därför lite kul att en norsk författare och debattör totalt yxar svensk migrationspolitik och de sätt kostnader har beräknats samt svenska politiker (länk).

En viktig del i artikeln är just demokratiaspekten, och jag citerar: ”
Demokrati vilar på förutsättningen om en upplyst allmänhet. När fakta saknas kommer de folkvalda att basera sin politik på ideologi, inte på realiteter. Alla politiska partier, med undantag för Sverigedemokraterna, hävdar att invandringen är ”lönsam”.”

Detta är en koppling till det jag skrivit om tidigare, att propaganda inte bara är att berätta det man vill, utan lika mycket att undanhålla det man inte vill att medborgarna ska få veta. I Nordkorea känner säkert inte till hur det fungerar i andra länder, eller något som helst som är negativt för landet för det berättar man inte. I Sverige mörkar man kostnaden för invandringen och BRÅ som tidigare hade rapporter där man berättade om överrepresentation, t.ex. när det gäller våldtäkter är knäpptysta sedan sådär 6 år. Inget får berättas som på något sätt är negativt gällande invandringen. I stället ska vi lyssna till visionärer som Ullenhag som vill se allt på en lång sikt och har drömmar om hur svenska företag tar hem miljardorder för att någon anställd kan något främmande språk.

Så låt oss ställa oss frågan; är Nordkoreanen dummare än Svensson? Självklart inte. Det är bara så att man bygger sina åsikter på den information man har och det finns inget som heter fakta, utbildning, opartiskhet och information som inte är vinklat, det är bara att fatta.
Men det råkar vara just det Public Service ville kräva alla innehavare av dator på att betala för. Så att du lille medborgare skulle få opartisk och riktiga fakta att basera dina åsikter på. Bara detta talar sitt tydliga språk.
Men avslutningen från artikelförfattaren är underbar. Man kan läsa: ”Svenskarna behöver nämligen hjälp. Långt framskriden ideologisk blockering gör dem ur stånd att hjälpa sig själva.”
Precis så är det. Eller rättare sagt blir det, med politiker som kontrollerar media. Jag har citerat Lilla Saltsjöbadsavtalet tidigare, alltså ”avtalet” som aldrig skedde den 21/3 1987, och bara är en myt. Men för dig som inte läst det tidigare, rekommenderar jag en noggrann genomläsning och fundering på hur svensk media fungerade åren efter, sådär 15. Så här är den kända myttexten i repris, och avser ”oberoende” journalisters agerande: 
  • Företrädesvis positivt bedöma och omskriva svenska medborgare av utländsk härkomst, detta särskilt i samband med ungdoms- idrotts- och konstnärlig verksamhet
  • Vid evenemang med inslag av skiftande kulturer, företrädesvis intervjua och visuellt framhålla medverkande av utländsk härkomst
  • Att under en tidsperiod av fem år systematiskt nedtona de negativa effekter som utpekande av speciell rastillhörighet vid brottslig verksamhet kan komma att ha för drabbade populationer.
Det funkade jättebra till dess internet kom, som långsamt malde ner dumheten och lögnerna. Sedan blev man lite försiktigare. Man var tvingad att gå försiktigare fram med direktiv till SCB, BRÅ och andra, och man kunde ju inte heller direkt ljuga i officiell statistik så därför blev konsten att dölja den.
Så därför lille medborgare är den av Alliansen förda migrationspolitiken som inte ens finansministern visste kostnaderna för i riksdagen, en ren vinst för Sverige. Skottlossningar och kravaller i utanförskapsområden är nog myter, och du borde vid valurnan ha ”öppnat ditt hjärta”. Gjorde du inte det är du främlingsfientlig och sannolikt även rasist med sympatier i vit makt-rörelsen.
Men tänk även hur otroligt det hade varit att denna artikel hade publicerats före valet. Men tack på förhand ELIN ØRJASÆTER, en sådan forskningsstiftelse som hjälper oss svenskar ur detta PK-träsk.

Inga kommentarer: