tisdag 30 september 2014

Fridolin

Jaha, nu har miljömupparna hamnat i syretältet och fått hybris. Ska man stödja regeringen och har gjort eftergifter t.ex. vad beträffar försvaret, kan man givetvis flagga för sina sedvanliga dumheter som rena krav.
Man kommer alltså kräva 40% kvinnor i bolagsstyrelser enligt Fridolin (
länk). Bolagen i Sverige vet inte själva alltså vilka som är bäst ämnade att styra dem, utan det viktiga är hur många kvinnor som sitter i styrelsen. Karln måste ha allvarliga problem.

Givetvis kan vi se fram emot massor av olika kvoteringar. Av föräldraledighet, politiska platser, till utbildningar, yrken, försvaret, polisen, och allt som politikerna kan bestämma över.
Det viktiga är inte längre kompetens utan kön. Eller hur Fridolin? Vad är nästa förslag? Att män ska tvingas till att börja amma och tvingas köpa plastiska lösbröst med mjölk i?

Rätt och mest passande person på rätt plats är mitt måtto. Det är en kvinna eller man, och könet spelar mig ingen roll. Det är för mig jämställdhet, inte någon opassande mupp som blivit inkvoterad för att Fridolin eller tokiga feminister har visioner och kräver att män ska sittkissa som någon form av muppig sympatiåtgärd.
Fridolins visioner är snart lika verklighetsfrämmande som Ullenhags, och då är det illa rent medicinskt.

Inga kommentarer: