torsdag 21 januari 2016

Fahrenheit 451 = kod 291

Vi börjar närma oss ytan. Nu återstår bara rättsväsendet och BRÅ. Vi har alltså sett att det gått ut direktiv till media om hur man ska agera och rapportera till medborgarna, och nu vet vi att polisen har instruktioner på hur man ska undanhålla information att läcka ut som är kopplade till invandringen allt ska döljas under kod 291. Det fanns en bok på samma tema som hette Fahrenheit 451 vill jag minnas, och anspelade på pappers antändningstemperatur.

Nu återstår alltså domstolarna och BRÅ. Det är helt uppenbart att de agerar direkt på politikernas order. Mycket skrämmande, men tyvärr helt uppenbart. Domstolarna dömer ut straff för grova brott som uppenbarligen begåtts som är rena skämt, och BRÅ mörkar statistik t.ex. när det gäller kopplingen mellan invandrare och viss brottslighet.

Detsamma gäller smittsamma sjukdomar, som TBC och HIV, som nu tydligen är att betrakta som lättare åkommor som ett varmt fotbad botar.

Den röda tråden är den sanslösa migrationspolitiken, och man frågar sig vad som egentligen är fel i de styrandes huvuden. Men man kan utan vidare räkna bort MP, enär de verkar ha färre hjärnceller än en normalbegåvad katt. Men resten…det står bortom allt tvivel att vi inte har arbeten, vi inte har bostäder, det är inte synd om 95% av de som kommer hit, och det kostar samhället enorma pengar, samtidigt som invandringsrelaterad kriminalitet ökar lavinartat.

Nu verkar ett antal partier drivit över till någon form av begränsning i invandringspolitiken ”hux-flux”. Visst, det är vad jag har snackat om i massor med år. Grattis och God morgon!

Nu återstår alltså att någon eller några modiga journalister avslöjar de order som har gått ut till media, domstolarna, polisen och BRÅ. Efter detta hänt kan vi prata om ett demokratiskt samhälle. Det har vi inte idag, det är ett toppstyrt DDR-samhälle på samma sätt som en gång fanns i forna östblocket.

Du vet lille medborgare…ville du inte släppa in ett stackars ensamkommande flykttingbarn kanske 30 år gamla – är du rasist. Så hette det för inte alls så länge sedan i media.

Kanske kommer vi någon gång till ytan på detta mörkande vi ser. Polisen och domstolarna ska rapportera relevant statistik. Kod 291 finns och är säkerligen sök och sorteringsbar. Nu snackar man om att man ska släppa denna information om någon månad, och man frågar sig givetvis varför man skulle behöva en månad. En orsak skulle ju kunna vara att man städar den eller stoppar undan den på något annat sätt så att det inte går att få ut relevant information. Varför vill man köpa sig lite tid? Cirkusen fortsätter och hela historien blir bara alltmer sjuk och förtroendet för polisen kommer att krackelera. Alla vet redan idag att det inte är mödan värt att rapportera många brott, då chansen att polisen kommer röra ett finger är liten, och att sedan brottslingen lagförs, mindre än att finna en oskuld på BB. Möjligheten att man för tillbaka det stulna eller skadestånd, ännu mindre.

Det var en gång en viss totalitär härskare i landet Tyskland, som arrangerade bokbål där man eldade upp publikationer som inte passade de styrandes visioner om det ideella samhället, alltså det samhälle som de styrande hade ville skapa. Vad är nu skillnaden på att bränna böcker för att de innehåller texter som inte passade de styrande, mot att gömma ren information från en statlig myndighet (polisen), skicka ut instruktioner till domstolarna (vilket man sannolikt gjort), sannolikt ge instruktioner till BRÅ (att ingen koppling får göras till invandrare), samt tala om för media om vad de får rapportera och hur de ska göra det?

OK, detta är rena spekulationer. Men jag håller för mycket sannolikt att politikerna inte verkar ha fattat att Internet finns. Alltså agerar man på samma sätt som funkade sedan 30-talet. Att all information var top-down, och man hade full kontroll på informationsflödet till medborgarna.

Hela historien är i botten mycket skrämmande. Det enda glädjande är den senaste opinionsundersökningen, som visar att SD nu med mycket god marginal är det största partiet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det sorgligaste av allt är att det har gått så långt att inga instruktioner av något slag behöver meddelas.

Alla deltagare vet vad som förväntas av dem, ungefär som poliserna som gav en värdegrundskorrekt rapportering från händelserna i Kungsträdgården. Det sitter numera i ryggraden vad som skall rapporteras och hur det skall rapporteras.

Sverige har blivit riktigt sjukt.

Ulmerkotten sa...

Precis, samma sak gällde ju i DDR. Det behövdes liksom inga instruktioner eftersom man fattade vad som var ohälsosamt att rapportera.
Inte heller behövs instruktioner i Nordkorea om vad som ska rapporteras, eller i Venezuela,...

Lite paradoxalt är i alla fall att vi har BRÅ som just har i uppgift att komma med relevant statistik, i detta statistikens förlovade land.
Men hoppsan - nu finns det ingen statistik som går att koppla till invandrare. Det fanns tidigare, och visade då på en mycket kraftig överrepresentation i synnerhet när det gäller sexbrott. Men sådan statistik finns inte...