torsdag 14 januari 2016

På ena handens tår

Jag skrev ju tidigare om att DN mörkade att tjejer på We are Sthlm, blivit antastade av män och alla visade sig komma från Afghanistan eller Nordafrika. Eftersom det var så, skrev DN inte en rad om detta även fast man blev informerad om fenomenet. Det var en uppenbar mörkning och Nyheter Idag var först med att rapportera detta som jag skrev om tidigare. DN skrev sedan att det var polisen som mörkade, och det ligger säkert sanning i detta men det betyder inte att inte man själv avsiktligen valde att inte skriva om problemet bara för att det skulle belysa ett faktiskt problem direkt relaterat till invandringen.

Nu fick alltså polisen skiten för detta DN har kvitterat att de sopat hela problematiken under mattan genom att skriva några artiklar om problematiken men det finns inte ett ord om att det generella problemet ligger i män med invandrarbakgrund och s.k. flyktingar.

Men det sista är helt symptomatiskt. Scannar man pressen idag svamlas det hur mycket som helst om brottsoffer statistik, mörkertal från BRÅ och jag vet inte vad. Inte ett enda media törs gå till vad som är problemet; personer med muslimsk bakgrund och tro har en rutten kvinnosyn som inte är accepterbar i detta land. Det står utan allt tvivel, men alla skyller på varandra eller polisen. Ingen törs ens nämna ursprunget för de organiserade tafsarna eller förslå hur man ska straffa dem, det är viktigare att berätta om hur tafsningen gick till, och berätta vad kvinnor och tjejer upplevt. Feministmuppar menar att det är män generellt, naiva och enkelspåriga som feministmupparna är.

En del politiker menar att de ska straffas och utvisas. Rent naivt, det kommer inte att fungera; för det första är de ”barn”, för det andra ”flyktingar” och för det tredje kan man knappast utvisa dem till en krigszon. För det fjärde vet vi vilka instruktioner domstolarna har…vilket återspeglas i fällandeprocenten och straffen för anmälda våldtäkter.

Eller varför inte utbildas i svensk kultur och etik? Men då uppstår ju problemen med vad jag kallar ”framtida flum” och ”utmaningar”. Det behövs inga utbildningar, eller framtidsvisioner på skattebetalatarnas bekostnad på hemspråk om de har valt att komma hit, begår de brott i detta land ska de bli adekvat bestraffade enligt min regelbok. Det är ingen som helst förmildrande omständighet att man är muslim eller var 17.99 år och "barn", (enligt egen utsago), när brottet begicks.

Man flyttar alltså över problemet till tjejerna/kvinnorna. Kanske borde de klä sig som spökplumpen för att slippa bli tafsade på i Sverige 2016? Vaddå? Det står ju i grundlagen att vi är ett multikultireligiöst samhälle. Alltså kan man ju dra slutsatsen att kvinnorna är vållande genom sin utmanande klädsel när muslimska män kommer i närheten.

Men det är precis som vanligt i detta land. Bekymra dig inte om att anmäla brott i detta land, det händer ändå inget. Det är inte mödan värt. Uppklarandeprocenten på stölder och bostadsinbrott är väl snart lägre än antalet kvinnor som är oskulder på BB. Hur många tafsande Afghaner eller Nordafrikaner har man fällande domar på efter ”We are Sthlm”? Vidare är det mer synd om förövarna är brottsoffren – förövarna behöver ju hjälp och stöd, brottsoffren struntar man i. Polisen har eller kommer ju tillsätta en utredning. Jag lovar att denna inte kommer fram till något. Det hela är en enda stor soppa men ingen törs ens gå till problemets knutpunkt – rutten, vidrig och idiotisk kvinnosyn som kanske funkade i arabvärlden för 1400 år sedan. Grattis, om du tror att någon flummig samexistens funkar, det har aldrig fungerat i hela världshistorien och ju mer skilda kulturer vi pratar om och åsikter som baserar sig på religioner ju större risk för konflikter.

I detta fall ligger det grundproblemet i att islam fundamentalt har en rutten kvinnosyn, men det kommer man aldrig tillstå. Sedan har vi ju frågeställningen i hur många länder islam finns i fungerande samexistens med andra religioner, resp. i hur många länder där det finns muslimska befolkningsgrupper har man konflikter och ofta rent militanta sådana? Vänligen upplys mig om i vilka länder islam finns i fredlig samexistens med, och respekterar andra religioner. Jag tror man kan räkna dem på ena handens tår.

Men här i Sverige ska det fungera…grattis till det naivaste jag hört.

Inga kommentarer: