lördag 23 januari 2016

Löfvén ljuger på CNBC

Vi har alltså en statsminister som ljuger hela svenska folket rakt i ansiktet. I ett uttalande på CNBC menar han att de sexuella övergreppen inte är kopplade till den sanslösa migrationspolitiken.
Vi har alltså ytterligare ett förnekande av rena fakta. Vi har och har haft en totalt vansinnig migrationspolitik som har lett till att det kommit hit massor med människor från för oss främmande kulturer och med andra värderingar än vad som gäller här. Många av de som kommit hit är muslimer som har ett defaultvärde som säger att kvinnor är mindre värda än män.
Detta går inte att förneka. Ovanpå detta har vi uppenbarligen haft ett stort antal incidenter där invandrare s.k. flyktingar och män gett sig på tjejer och kvinnor uppenbarligen ofta i grupper. Samma fenomen har vi sett t.ex. från Köln men listan kan säkert göras mycket längre och inkluderar badinrättningar och skolor.
Det är givetvis så att man inte kan generellt säga att alla som kommer till detta land, ens som s.k. flyktingar är sexualförbrytare, men det är uppenbart att det råder en mycket stor överrepresentation. Ovanpå detta verkar det vara något form av gruppbeteende, vilket egentligen inte är så konstigt om man har en grupp män med samma vedervärdiga kvinnosyn. Nu pratas det om att med skattepengar utbilda de som kommer hit, när man i stället borde bestraffa dem. Brottsoffren göre sig ej besvär dock, och kan slicka sina sår efter våldtäkter och andra brott. Allt emedan åklagare och advokater vet att det inte är mödan värt att juridiskt pröva något - friande dom, eller ett symboliskt straff samt inget utbetalat skadestånd är vad som gäller.
Men var är statistiken från BRÅ? Det är ju deras jobb att koppla relevant brottsstatistik med olika befolkningsgrupperingar och en massa andra parametrar. Tidigare, alltså för kanske 10 år sedan fanns statistik, men av någon märklig anledning (och med lavinartad immigration), finns den inte längre.

Så låt oss nu ställa oss några frågor mot bakgrunden av Löfvéns uttalande. Varför mörkar media alla brott som har med invandrare att göra. Detta är ett känt fenomen och vi medborgare tvingas läsa mellan raderna eftersom man vet att media endast i nödfall (d.v.s. när det rör sig om mord och riktigt grova brott), rapporterar brotten. Även när man gör så utelämnar man uppenbarligen fakta som att det handlar om gängkriminalitet, eller att brottslingen är s.k. flykting. Tidigare vitpixlade man bilderna, men det blev alltför larvigt och uppenbart. Men däremot verkar åldern på de inblandade ha stor betydelse, och man kan t.ex. läsa irrelevanta saker som ’15-åringen blev skjuten - en 16-åring samt en 18-åring sitter häktade’. Vad har de inblandades ålder för relevans? Varför måste man mörka att det är importerad kriminalitet, och när det gäller sexualbrott en naiv acceptans av islam, muslimer, personer med helt andra referensramar, och ett direkt resultat av den sanslösa migrationspolitiken?
Nästa fråga är varför kod 291 finns. Om det är som Löfvén hävdar skulle ju inte varken mörkläggningen eller att man kanske kommer att släppa på sekretessen om kanske en månad behövas. Vi pratar dessutom om polisen, alltså en statlig myndighet som behöver medborgarnas förtroende och tillit vilket gör problematiken desto allvarligare. Uppenbarligen är det så att man vill köpa sig lite tid, kanske en månad, för att kunna hitta på ett sätt att dölja problematiken.
Varför måsta man dölja kostnaderna, är nästa fråga? För inte så många år sedan var snacket om att Sverige behöver invandringen. Först var det p.g.a. en regressiv befolkningspyramid, sedan blev det att alla som kom hit var välutbildade, för att sedan bli att det var ”flyktingar”. Inget av dessa påståenden är sanna, och man kan notera att CNBC kallar dem för ”migrants” och inte ”refugees”. CNBC har givetvis rätt – är det så att man kunnat transportera sig genom hela Europa är man ingen flykting, man är en ekonomisk migrant, inget annat. Självklart är man sedan beväpnad med en snyfthistoria, dummare är man ju inte och följer människosmugglarnas instruktioner.
Men ånyo, vad kostar den sanslösa invandringen svenska skattebetalare per år? Det är en fråga jag anser att svenska skattebetalare har rätt att få svar på. Visioner och flum runt detta, alltså om Sveriges framtid som multikulturell stormakt någon obestämd gång i framtiden tror jag inte ett skit på (vad jag kallar för Ullenhagitis). Jag vill veta vad de årliga kostnaderna för stat, landsting och kommuner är idag.
Om du kan tyska kan jag rekommendera denna länk. Det är en 16-årig tjej i Tyskland som nu ruttnat ur på problemen Merkels migrationspolitik ställt till med. Det är knappast förvånande att den ganska nygrundade partiet AfD röner allt större framgångar, och det skulle förvåna mig om Merkel sitter kvar efter nästa val.

2 kommentarer:

@rostaratt sa...

Mkt befogad fråga.Du vet liksom jag att en totalkostnadsundresökning bara sker när eliten begär en sådan, om eliten kan komma ogilla resultatet av densamma uteblir den.
Så frågan i sig besvarar sig självt.

Ulmerkotten sa...

Men professor Jan Ekberg kunde räkna ut det för sådär 10 år sedan och kom då fram till att kostnaden var minst runt 50 miljarder per år. Men för det första var det lågt räknat, och för det andra var det långt innan den totalt sanslösa migrationspolitiken började.
För det tredje måste man fatta, att för varenda kotte som immigrerar och inte kan försörja sig och sin familj ackumuleras kostnaderna hela tiden. Det är inte så att kostnaderna för de som immigrerade 2015, försvinner kostnaderna bara för att vi skriver 2016.