torsdag 28 januari 2016

Hur man förstör ett land

Man vet liksom inte var man ska börja. Hela migrationspolitiken är rent träsk där skattebetalarna kommer att få stå för notan via skattsedlarna. Det hade väl varit en sak om det hade varit struntbelopp, men det är det definitivt inte.

Det senaste budet är att Ygeman snackar om att man kanske kommer att utvisa runt 80.000 personer som uppenbarligen inte har tillstymmelse till flyktingskäl. Nu återstår att åldersbestämma alla s.k. barn som kommer hit som ensamkommande, sätta stopp för anhöriginvandring, utvisa kriminella personer, leta upp illegala personer i landet som på nysvenska kallas papperslösa, stoppa lagen om EBO, kräva kunskaper i svenska och det svenska parlamentariska systemet för medborgarskap, tillfälliga uppehållstillstånd och några saker till så är vi på god väg. EU:s yttre gräns har uppenbarligen havererat, och därför måste de nationella gränserna återupprättas. En person som är flykting kan givetvis inte resa genom hela Europa och sedan dyka upp som ”flykting” i Sverige. Men Ygeman delar ju säng med muppar som Romson och (mp), så detta är givetvis ”inhumant”, och kan leda till en regeringskris, så det kommer inte på fråga.

Men ok, eftersom det nu finns en stor mängd personer i landet som inte är flyktingar (trots världens mest svamliga definition), tror Ygeman att alla dessa kommer att frivilligt lär komma till de chartrade flygplanen? Knappast, en stor del lär avvika och med detta har man skapat en enorm bas för alternativa försörjningssätt, i form av kriminalitet. Vi vet redan idag att polisen går på knäna. Så om något år när alla kriminella invandrare som skulle ha utvisats letar efter nya sätt att hitta nya sätt att få mat för dagen, vad är oddsen för att polisen ens kommer att ta emot en anmälan om ett bostadsinbrott, utreda brottet, få fast gärningsbarnet (d.v.s. visuellt under 40 år), och att du får tillbaka något? Sannolikt lägre odds än att finna en oskuld på BB. Ovanpå detta har vi "EU-migranterna", Asfaltläggarna, och alla kriminella gäng i de s.k. utanförskapsområdena samt stöldligorna från forna östblocket som turnerar i landet.

Så nu har den tidigare och denna regering totalt lyckats förstöra mitt land. Tack så förbannat mycket! Jag hoppas ni känner er berikade – jag gör det inte. Men jag är tyvärr tvingad att betala skatt för era rent naiva och rent uppenbara misstag och felaktiga beslut.

Inga kommentarer: