måndag 25 januari 2016

Idag Mölndal -i morgon?

Jag betraktar det som hänt på ett s.k. hvb-hem i Mölndal som fruktansvärt och mina tankar går till kvinnans eller tjejens anhöriga. Media rapporterar lite kort och torrt om händelsen och man vågar sig givetvis inte på några analyser (länk DN, länk SvD).

Skottlossningar tillhör numera vardagen i Sverige, och i synnerhet i och i närheten av utanförskapsområden som det heter på nysvenska. Förutom det faktum att man skapat en undre kriminell värld, verkar det mest som att denna form av berikning, alltså med skottlossningar och mord är någon form av självsanering.

Men nu händer alltså något som egentligen inte var så oväntat. Vi har ju sett bråk och bränder på flyktingförläggningar en längre tid och polisen går på knäna för att försöka reda ut vad som hänt. Bränderna försökte man i första läget givetvis skylla på högerextreminster och rasister, men mot facit av att många bränder inträffat inom förläggningarna behöver man inte vara speciellt smart för att fatta att det lika gärna kan vara ”flyktingarna” själva som orsakat bränderna även på utsidan av husen. Undantaget är givetvis de byggnader som varit under byggnad och eldats upp. Här råder inget tvivel om att svenska idioter varit i farten.

Men nu finns alltså en massa flyktingförläggningar och i dessa har man stoppat in män (som kallar sig barn), varav många givetvis har en rutten kvinnosyn. Ovanpå detta har vi svårigheten att kommunicera, med missförstånd som följd. Det är en ren självklarhet att det inte kan finns tolkar tillgängligt 24/7 på alla förläggningar och på alla språk. Vidare har man givetvis förhållningsregler och i den mån en kvinna kommer och talar om för en man från en annan kultur eller anklagar denne för att bryta mot reglerna är konfliken ett rent faktum.

Problemet är bara att kvinnan har rätt och mannen fel, ty än så länge gäller svensk lag. Eller ska man ha kvinnlig personal på flyktingförläggningarna som accepterar den ruttna kvinnosyn många av de män som finns där sannolikt har?

Händelsen är oerhört tragisk, och de jag blir mest förbannad på är svenska sjuklöverpolitiker som uppenbarligen både har levt i en helt annan värld och verkar göra det idag. Försöker dölja i stort sett allt som den sanslösa migrationspolitiken för med sig. Jag betraktar dem som direkt vållande till det inträffande, men det ansvaret kommer de ju undan med all säkerhet.

Men - Sahlin, Löfvén, Romson, Annie Lööf, och Sjöstedt, Björklund, Ullenhag, Reinfeldt och några hundra till i riksdagen. Jag räknar med att Ni som vållande till detta mord går på hennes begravning, gärna i svenska folkdräkter. Sahlin hade ju hijab (eller vad det heter när Fadime begravdes), så varför inte svenska folkdräkter, vid denna begravning för att visa just respekt?

Men kanske har vi bara sett början. Kanske eller rentav sannolikt kommer samma saker hända igen på flyktingförläggningar eller i skolor. I synnerhet som straffen som utdöms är baserat på att det är stackars små barn med en traumatisk bakgrund, vilket är rena lögner.

Sjuklöverns politiker må nu svara på vilken skillnad det gör för den mördade tjejen om gärningsmannen är 17 eller 25år, och om smärtan på vägen till döden är mindre än om gärningsmannen haft en traumatisk upplevelse i sitt hemland?

Som sagt, sjuklöverns politiker är i högsta grad vållande till detta mord, genom sin naiva och ansvarslösa migrationspolitik. Jag hoppas Era representanter gör besök hos flickans föräldrar, och deltar i begravningen. Det är inte mycket begärt med bakgrunden att Ni är direkt vållande. Till detta mord, till sexualbrotten på konserter, till dito på badhus och skottlossningarna och morden i berikarområdena.

Inom föreningsvärlden och på företag, har man vid årsmötena en punkt som heter ”styrelsens ansvarsfrihet.”. Det är hög tid att införa en sådan för svenska politiker – jag blir nog den sista att sätt ett kryss i den rutan 2018.

Inga kommentarer: