söndag 31 januari 2016

Mina surt förvärvade kronor


Nu gör tydligen internationella media narr av Sveriges naivitet när det gäller s.k. ensamkommande flyktingbarn. Morgan Johansson viftar med att man vill åldersbestämma de som kommer hit och hävdar att de är under 18 år och ”ensamkommande”.
Man börjar så sakteligen vakna upp ur den drömbubbla som denna och den tidigare regeringen uppenbarligen levt i. Man kanske har börjat fatta att detta lilla land inte kan vara hela världens socialkontor för alla som vill ha en bättre levnadsstandard och utnyttja det svenska sociala trygghetsnätet.
Men frågan kvarstår – varför? Hur kan det finnas så naiva politiker som tror att det är en enda flykting som kommer hit förutom de s.k. kvotflyktingarna? Givetvis har det varit, och är så att man försöker slå i medborgarna trams om integrering, berikning och annat men som inte är annat än svammel och drömmar. Ett tag var det så att man menade att Sverige behöver invandrarna eller att det var något egenvärde i att bli en större befolkning. Innan dess var det svammel om att det huvudsakligen var högutbildade som kom hit. Lögnerna och flummet har inte haft några som helst gränser och en stor del av Sveriges befolkning verkar fortfarande tro på sjuklöverns politiker, märkligt nog.
Med detta sagt vill jag bara påtala att det ligger inget som helst rasistiskt bakom. Kanske ”främlingsfientligt” då de som kommer hit gör det för att få en bättre levnadsstandard och utnyttja vårt välfärdssystem. Men det betyder å andra sidan inte att jag känner något agg mot personerna enär det givetvis är så att alla vill ha en bättre levnadsstandard. Kanske är det främlingsfientligt att anse att islam inte borde tillåtas i detta land. Anledningen till detta har inte heller med personerna som är muslimer att göra, utan enbart på att islam som religion står i direkt konflikt på många sätt med både ett samhälle som jag vill ha det samt svensk lagstiftning på många sätt. Visst, vill någon vara muslim och be hemma må väl det vara hänt. Men att komma med krav på svenska samhället baserat på koranen, islam eller vad en imam tycker ska direkt förkastas.

Men varför, svenska politiker? Problemställningen har länge varit uppenbar och är nu akut med enorma kostnader och problem. Varför ska mina skattepengar gå till att personer som vill ha en bättre levnadsstandard och som smugglat sig genom hela Europa, hundratals mil, och över dussintalet gränser försörjs av just mina skattepengar? De är uppenbarligen inte flyktingar, det fattar alla.

Varför ska vi ha taskiga skolor, usel äldreomsorg, dålig sjukvård, fattigpensionärer, inget försvar, hög arbetslöshet och bostadsbrist och mycket annat som falerar i dagens Sverige?

Lappen som ”firmorna” delade ut för att förklara sitt handlande i Stockholm hade texten ”Rättsväsendet har lämnat walk over och samhällskontraktet är därmed brutet.”.
Problemet är bara att jag inte kan välja vad jag vill betala skatt för, jag kan inte markera på min deklaration vad jag vill skattepengarna ska gå till. Dessutom blir jag behandlad som ett litet barn, med en godmodig klapp på huvudet som säger att jag inte förstår mitt eget bästa.

Allt emedan kommunerna, landstingen och staten går på knäna för att finansiera den sanslösa migrationspolitiken – för mina surt förvärvade kronor.

Varför svenska politiker? Varför ska jag betala för Er sanslösa politik? Varför ska jag sitta stillatigande när ni förstör mitt land? Vilken berikning ligger i alla skottlossningar och mord, bränder på flyktingförläggningar, kod 291, att få bli rånad av marockanska män i Stockholm ha tiggare i vartenda gatuhörn, samt att få betala skatt för detta?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra skrivet.

Ulmerkotten sa...

Tack!!

/ Ulmerkotten