söndag 17 januari 2016

Media i samma spår

Mörkningarna fortsätter. Jag hittade just ett typexempel i UNT, där man avsiktligt mörkar vilka det är som står för sexuella ofredanden. Vi kan läsa Han ska tillsammans med tre till fyra jämnåriga pojkar ha förföljt en 15-årig flicka inne i badhuset.”.
Det är ganska uppenbart att det rör sig om ett så kallade flyktingbarn i första läget, men det står givetvis inte.


Men mot bakgrunden av We are Sthlm, och liknande incidenter, samt det enkla faktum att detta inte var ett problem innan den sanslösa invandringen startade, är det en slutsats man måste läsa mellan raderna. Artikeln avslutas med ”
Ansvarig socialjour och pojkens gode man kontaktades men de kunde inte närvara vid förhöret,…”. Så nu frågar vi oss vilka 16-åringar som har ”gode män”. Dessutom är det klassiska att han är 16 år, mycket sannolikt enbart baserat på att han själv sagt det till migrationsverket. Det skulle inte förvåna mig ett vitten om han snarare är 25.


Media törs inte ta tag i det fundamentala, vilket är dessa personers kvinnosyn. Huruvida denna är baserad på islam eller något annat struntar jag blankt i, men svenska kvinnor ska kunna bada som vi gjort i alla år, samt gå på gator och konserter utan att riskera att bli attackerade av gäng av invandrade killar och män.


I detta fall inser alla vad som kommer att hända; inte ett dyft. Socialsekreterare, gode man, polisen, åklagare, tolkar, m.fl. kommer att får skriva om detta men det kommer garanterat inte rendera i någon form av straff. Brottsoffret kommer att få ett brev med informationen att fallet är nedlagt. Ett solklart meddelande till honom och alla andra invandrade lycksökande män att Sverige accepterar denna typ av handling.

Problemet för UNT och hela media är att man inte går till problemställningen, eller ens försöker belysa den. I stället nämner man det som en incident, och den röda tråden låtsas man inte finns. Ansvariga tror att problemet löser sig med fler badvakter, kameror, poliser eller olika bad för män och kvinnor. Vänstermuppar och feminister gör den ”briljanta” analysen att det är män, och stoppar huvudet i sanden. Ingen törs komma till slutsatsen att det är dessa importerade personers ruttna kvinnosyn, och som inte hör hemma i detta land som är problemet.

Vi har alltså en rad med åtgärder för att komma till tals med detta. För det första ska svenska skattebetalare inte betala ett öre för att upplysa de som kommer till detta land om vad som gäller här. Det är dessutom tveksamt om det skulle ha minsta påverkan, eftersom man knappast kan ändra dessa personers inställning med lite information.

För det andra ska de ha kännbara straff och tvingas betala kännbara skadestånd till målsäganden efter fällande dom.

För det tredje, om det rör sig om grova brott som renderar i fängelsestraff, ska de utvisas ur landet utan misskund efter avtjänat straff. Våldtäkt eller gruppvåldtäkt är två exempel.
Vidare ska badhus kunna porta personer, antingen personer eller kanske hela grupper om problemet kvarstår.
Kör man för fort blir man straffad, eller mister rätten att köra bil, detta trots att inget egentligen hänt. I dessa fall har det hänt men gärningsmannen eller männen kommer helt utan straff. Hur många har lagförts efter We are Sthlm? Vad blev straffen för den brutala våldtäkten på Söder i Stockholm? Vad är fällandeprocenten på våldtäkter?

Man måste ta bort fokus från den och de som är vållande och tycka synd om dem, men se till de drabbade. Vidare tydligt markera att i detta land gäller svensk lag och att detta inte accepteras och straffas ordentligt (här är det en ren lucka i lagen). Så är idag inte fallet och media och politikerna gör vad de kan för att dölja hela problematiken, precis som UNT gör i detta fall.


Add: Och nu ska de stackars ensamkommande flyktingbarnen ha sexualundervisning enligt SvD, givetvis ska svenska skattebetalare stå för notan...man blir bara illamående.

Inga kommentarer: