fredag 8 januari 2016

Sluta mjäka med islam


Man blir liksom lite förbannad på hur många tänker. Jag vet inte hur många särbehandlingar, krav på moskéer, minareter, rätt att bära slöja, halalslakt, separerad gymnastik och bad för pojkar och flickor, samt massor andra dumheter som muslimer kommer med. Det ska bara accepteras. Det finns ingen som helst logik bakom allt detta utan bara hänvisning till koranen eller vad imamer tycker.
Nu har vi alltså incidenter från Tyskland där muslimer tar sig friheter baserat på den muslimska kvinnosynen.
Vi kan läsa i tidningarna om att man här i Sverige har problem med att muslimska män tafsar på kvinnor och flickor i baden.
Våldtäktsstatistiken har ett enormt mörkertal här i Sverige som jag skrivit om tidigare.
Ovanpå alla dessa saker har vi givetvis de mest extrema muslimerna som är rena terrorister, och de senaste 15 åren av olika terrorhandlingar talar sitt mer än tydliga språk. Vi har IS, vars videoklipp talar sitt tydliga språk och visar just vilken fredlig och trevlig religion islam är. Boko Haram, al-Shabaab och al-Qaida är några organisationer som är just muslimer.
När ska det gå upp för svenska politiker och medborgare, att det inte kan bli någon som helst berikning i kontakten med denna religion? Islam är islam är islam, det går inte att diskutera med muslimer baserat på ren logik, kunskap eller de värderingsgrunder vi har i ett modernt västerland.
Jag struntar blankt i hur många som är muslimer, det är inget argument att säga att man är många. Jag struntar blankt i vad det står i koranen, eller vad imamer tycker eller säger i sin tolkning av koranen. Det står bortom allt tvivel att knutpunkten ligger i islam som felaktigt kallas för religion. En religion är en fredlig ideologi, som handlar om levnadsregler, kanske tro på någon Gud eller något annat harmlöst. Vanligtvis har man uppdaterat skrifter och åsikter baserat på ett modernt samhälle. Så icke islam: man står och stampar på samma punkt man gjorde för 1400 år sedan, och eftersom Muhammed var en krigare, gäller det att utrota alla icke troende. Inte konstigt alls i huvudet på indoktrinerade människor, som tror att islam är en religion. Det är det inte; det är en extrem sekt med alltför många anhängare varav alltför många är ytterligt extrema och har visionen av att hamna i paradiset genom att mörda så många otrogna som möjligt.

Men grundplåten heter islam. Jag skiter blankt i hur många troende muslimer vi har i detta land. Jag har fått nog av ren idioti och politikernas undfallenhet inför rena fakta.

Visst, vill någon kalla sig muslim; be i hemmet. Ställ inga som helst krav på det svenska samhället baserat på islam. Be my guest. Men ge faen i att tafsa på kvinnor och tjejer på badinrättningar eller på offentliga platser. Ställ inga so helst krav på det svenska samhället eller flytta till valfritt muslimskt land som passar bättre.

Men i första läget bör koranen som bok förbjudas i Sverige. Det är mycket enkelt, den uppmanar till mord på icke troende och vidare har den en vidrig och nedvärderande bild av kvinnor, samt alla som är sexuellt avvikande. Sorry Muhammed, din gamla skrift kanske funkade på 600-talet i något arabland. 2016 i Sverige har den inget att hämta och bör förbjudas, då den i klartext uppmanar till brott.

Jag får här inte uppmana läsare att mörda muslimer, men predikning av koranen som uppmanar till mord på alla otrogna är helt ok. Kan någon förklara logiken i detta?

Passar inte de regler som gäller här och våra lagar, och en bok från 600-talet skulle vara bättre eller dess tolkning av imamer. Då har du inget i detta land att göra eller hämta. I mitt land gäller svensk lag, svenska etiska regler, svensk moral. Kan man inte acceptera det är man rökt, i synnerhet om man smugglat sig genom hela Europa för att få komma just hit.

Mjäkigheten mot muslimer står mig upp i halsen. Islam är inte en religion det är en extrem militant rörelse.

1 kommentar:

Anonym sa...

http://www.folketsdemonstration.se/