lördag 9 januari 2016

Ifrågasätt islam

Nu hittar PK-media på en massa bortförklaringar till det enkla faktum att det var hundratals s.k. flyktingar från Nordafrika och Mellanöstern som begick brotten i Köln. Huruvida det har rötter i islam och islams kvinnosyn eller har rent kulturell bakgrund är lite sekundärt. Det är ett rent faktum att den gemensamma nämnaren är just invandrare men en kvinnosyn som inte kan accepteras.

Hanna Fahl kommer med den PK-riktiga kopplingen att det var män (länk). Genialt eller hur? Att komma till slutsatsen att det var män. Kopplingen med invandring finns inte däremot kopplingen med etnicitet. Men tror någon, som då är rasist att det skulle finnas en koppling till hudfärg, eller ras? Alltså är alla män potentiella rånare och sexuella antastare. Snacka om idiotisk argumentation av Hanna Fahl, men den är ju helt PK.
Sarnecki menar att det är något gruppbeteende av män (länk). Han hävdar ” – Unga män som samlas och upplever att de är oövervinneliga. Att de har all möjlighet för en kortare tid att ta över makten på gatan eller situationen. Man känner en stark maskulin gemenskap och tror att man ska kunna göra detta ostraffat.”Jaha, Sarnecki... det var ju nytt PK-flum. Detta orsakades av stark maskulin gemenskap. Så min fråga är då varför detta eller något liknande inte inträffat innan Tyskland öppnade sina gränser för "flyktingar"?
Visst är det märkligt att det innan den sanslösa migrationspolitiken startades fanns inte detta problem. Samtidigt vågar utländska media gå ut med just att det handlade om s.k. flyktingar från Nordafrika och Mellanöstern, vilket svenska media på sin höjd nämner som en sekundär sak.
Men det är inte en sekundär sak, detta var övergrepp som har sin grund i en för oss främmande kvinnosyn, och att kvinnor är mindre värda än män. Det handlar inte ett dyft om etnicitet som Hanna Fahl nämner, därvidlag har hon rätt. Det handlar om män som har en kvinnosyn som inte är accepterbar. Baserat på att man i detta land (och i Tyskland), tillåtit både mängden av dessa komma in i landet samt inte integrerat dem, får man sådana här problem. Det är inte konstigt alls. Lika lite som man kan bli överraskad av gängkriminalitet, eller att det byggs moskéer, eller tafsande i simhallar (
länk). Det är ingen ursäkt att man kommer från en annan kultur eller religion, lika lite som för få julklappar eller för liten julgran under uppväxten är det. Ett brott är ett brott. Islam är inte accepterbart som anledning till brott, tvärtom - baserat på det vi idag vet borde i stället straffen skärpas.

Det enda man har reagerat mot är hedersvåld, vilket är en aning märkligt. Man accepterar ju alla typer av influenser och kulturella inslag som kommer till detta land som ”berikande”. Sedan finns det mellanlägen som våldtäkter där man sopar problematiken under mattan, fällandeprocenten är ett skämt och straffen likaså. Gruppvåldtäkten på Söder i Stockholm är ett typexempel. Andra saker man sopar under mattan är smittsamma sjukdomar – AIDS är idag betraktat som någon form av lättare förkylning och TBC likaså.
Men just hedersvåld är det enda som är en negativ berikning, och det svenska samhället reagerar emot.
Men låt mig avsluta med detta citat av Mona Walter (länk):  "Jag vill till våra politiker, media, religiöst troende samt de humanistiska och människor älskande innevånare som lever i västvärlden förklara att vi måste börja diskutera islam och dess värderingar ocensurerat.
Sluta beskylla dessa övergrepp av muslimska män på individen när det i själva verket är islam, dess värderingar och kultur som är roten till problemet.
Slutligen vill jag säga till dom som inte håller med och vill tysta mig samt påstår att detta inlägg skulle vara av rasistisk och av främlingsfientlig art. Islam har ingen etnicitet. Muslimer är ingen folkgrupp. Vem som helst i världen kan bekänna sig till religionen islam och kalla sig för muslim."
Koka ord och samma sak som jag påtalat ett antal gånger. Islam är en religion som inte kan existera i ett modernt västerländskt samhälle. Vi inte ha parallella samhällen i samma land.

Inga kommentarer: