söndag 26 februari 2017

Nerikes Enahanda

Nu jobbar PK-media på att bortförklara utvecklingen av sexualbrott på diverse fantasifulla sätt. Jag hittade denna artikel i NA (länk), som kommer med massor med fiffiga lösningar på problematiken och hela artikeln går ut på jämförelser med olika ofta muslimska länder och kopplingar med en påhittad logik som man tillskriver SD, och länder baserade på islam. Givetvis nämns inte ett ord om att det finns uppenbara kopplingar med de senaste årens invandring och att detta har lett till en stor del av hela problematiken.
Men låt oss återgå till den fiffiga problematiken, d.v.s. hur man löser problemet utan att lösa det, vilket hela artikeln går ut på (uppenbar paradox).
Sjuklöverns politiker har redan jobbat på detta och gjort sitt bästa för att sopa ett synnerligt allvarligt problem under mattan. Så vi tar hur det fungerar idag i Sverige:

1.       Våldtäkter är alltså så vanliga att de i många fall inte ens utreds i brist på utredningsresurser.

2.       Polisen har haft kod 291, för att dölja hela problematiken med i synnerhet sexualbrottslighet relaterad till invandringen.

3.       Åklagarna har fått order om att i möjligaste inte åtala våldtäkter. Ett typexempel är gruppvåldtäkten på Gotland.

4.       Domstolarna har fått order om att hellre fria än fälla.

5.       Domstolarna dömer ut larvigt låga straff för våldtäkter.

6.       Skadestånden som utdöms i våldtäktsmål är larvigt låga och betalas som regel inte ut.

7.       Gärningsmän ljuger om sin ålder för att komma undan med lägre straff (länk).

8.       Polisen går inte ut med relevanta beskrivningar när det gäller våldtäktsmän. Det är viktigare att vara PK och inte korrekt beskriva en gärningsman än att denne grips.

9.       Ovanstående renderar givetvis i ett allt större mörkertal då brottsoffer inser att det inte är mödan värt att ens anmäla en våldtäkt (länk).

10.   Någon utredning om kriminalitet och invandringsbakgrund vägrar man göra. Detta trots att vi de senaste åren haft en sanslös invandring från i synnerhet MENA. Den senaste utredningen baserar sig på siffror som är runt 15 år gamla.

11.   Regeringen tillsätter en utredning som har kommit med ett lagförslag om att begreppet våldtäkt ska avskaffas. Det har funnits i hundratals år, och alla har en klar definition av detta är men helt plötsligt ska det bara avskaffas. Mörkningsfaktorn är minst sagt uppenbar.

12.   Våldtäktsmän som inte döms (se punkt 4), kan givetvis kräva samhället på stora skadestånd. Runt tiofalt mer än vad en våldtagen kvinna i normalfallet får (men aldrig betalas).

13.   Media har under ett antal år haft instruktioner om att dölja hela problematiken, och berättat snyfthistorier om hur synd det är om ”flyktingar” samt solskenshistorier om lyckliga återföreningar.

Så visst, man kan försöka dölja ett allvarligt problem genom regelrätt svammel eller jämförelser med länder som har en direkt rutten kvinnosyn. Det är just s.k. flyktingar från dessa länder som svarar för de problem som börjar, och trots alla mörkläggningar, komma till ytan.

Eller Evelyn Schreiber som skriver i NA, har du någon kommentar? Du kanske vill förneka det Peter Springare anför i din kommun. Be my guest. Jag tar gärna debatten, här i NA eller i valfri talarstol.

Inga kommentarer: