onsdag 10 november 2010

Kristallnatten och UNT

Upsala Nya Tidning förnekar sig inte. Det är riktigt kul att läsa all PK-soppa de publicerar. Detta är en kort artikel men med direkta felaktigheter.

Det man inte vill säga själv, låter man andra saga; “När nu Sverigedemokraterna med sitt förflutna i nazistiska organisationer tagit plats i riksdagen är det extra viktigt att uppmärksamma Kristallnatten som en symbol för att rasism och nazism måste stoppas innan en våldsupptrappning sker, sade Elin Persson, ordförande i föreningen, på tisdagen.”.

Den klassiska kopplingen mellan nazism, rasism och Sverigedemokraterna alltså.

Men låt oss nu citera SD:s principprogram; ” Partiet tar starkt avstånd ifrån diskriminering av människor på grundval av kön, religiös och politisk tillhörighet eller etnisk bakgrund”.

Detta bemödar sig ingen att läsa, och man ska koppla SD till nazister och rasister. Hur är det med utrensningarna under Stalins tid? Eller kanske under kulturrevolutionen i Kina? Inte ett pip om detta i UNT, och inga manifestationer mot vänsterpartiet.

Och det här med våld…vilka är det som står för antidemokratiska aktioner, angriper demokratiskt valda representanter och stör offentliga valmöten om inte vänsternissar. De är den verkliga faran idag, inte SD. Frågar man sig vidare var man tar till våld, har vi ju i samma tidning denna artikel, eller varför inte denna?

Men inga demonstrationer mot detta inte…bara små notiser, av nöden för att kunna kalla sig nyhetsmedia. En intervju med den rånade mannen kanske? Eller bilägaren? Nähä…inte PK.

Och man har det senaste 1.5 åren fått 70 nya poliser i Uppsala, som rapporteras i denna artikel. Varför behövs dessa? Är det för att hålla ordning på militanta Sverigedemokrater?

Så varuti ligger problemet? Enligt UNT är det givetvis bara lite integrationsproblem som man kan lösa i en handvändning, emedan det faktum att det finns ett parti, demokratiskt valt som vill begränsa invandringen till dess man löst de immigrationsproblem som vi de facto ser varje dag i nyhets media?

Inga kommentarer: