fredag 1 mars 2013

2013

Som jag påtalat tidigare finns det för mig ingen skillnad mellan religion och politik. Med det menar jag att det är ingen skillnad mellan en politisk tro och en religiös. Problemställningen är att så fort någon tro kallas för religion är det något man ska acceptera och det finns någon form av ”frikort” från ifrågasättande och debatter.

Ok, det är väl inget större problem så länge religionerna predikar fredliga saker som inte är i konflikt med varken lagar eller hur vi vill se vårt samhälle, och det var sannolikt på dessa premisser man delade ut ”frikorten” till religioner, för att skydda dem från militanta politiska åsikter. Mig veterligt är även alla religioner fredliga förutom en, islam.
Då uppstår problemet som enklast kan beskrivas med följande liknelse. Nazister vill döda alla mindre värda raser, det är givetvis rent vansinne och förbjudet. Alltså är nazism förbjudet på alla upptänkliga sätt och det är helt rätt. Detta emedan det är ”frikort” att sprida en bok, koranen, i vilken det står i klartext att den som dödar otrogna belönas i himlen (jag kan skick numret på suran om ni vill). Det är frikort på att sprida koranen, att vilja döda mig som otrogen. Varför finns det form av immunitet eller frikort just för religioner?

Jag skriver 2013, en bok skriven på 600-talet har ingen som helst relevans för mig. Den som tror på allt som står i en bok skriven på 600-talet och försöker leva efter de regler som stipuleras, kan knappast vara annat än naiv. Ovanpå det ska jag, som inte tror ett dyft på koranen, eller någon religion, acceptera att moskéer byggs, minareter byggs och man snackar om att börja med ylande från dessa torn. Allt under en flagga som är i mitt huvud rent vansinnig, beträffande i synnerhet lagstiftning och kvinnosyn. En gammal skrift som är 1400 år gammal i ett arabland kan rimligtvis inte ha någon som helst relevans 2013 i Sverige. Det är bara att fatta, några använder ordet religion för att få immunitet, och att förutom det tror svenska politiker att någon form av samexistens eller multikultisamhälle ska fungera framget. Det tror inte jag.

Ok, låt oss ta några konkreta bevis. WTC, otaliga bombdåd i hela västvärlden och planerade sådana. Men vad sägs om denna nyhet som svar på ”10-most wanted” eller ”Ikaroslistan” i Sverige. Muslimerna kontrar med ”most wanted västeränningar”, som egentligen bara står för yttrandefrihet. Man kan läsa ”dead or alive” med riktigt talande bilder på denna länk . Lars Vilks är givetvis med på listan.

Mitt svar är enkelt. Allt spridande av koranen eller muslimsk tro ska stoppas, till dess man kan bevisa att det är en fredlig religion, utan hot, mord, uppviglingar, och anpassning till Sverige 2013. Vill någon vara muslim har jag inget som helst problem med det. Det är bara att be hemma eller några minuter på arbetsplatsen. Men förändringar av mitt samhälle eller något som stör mig är ej accepterbart. Ej heller en hel rad av saker i koranen, baserat på nedvärderande kvinnosyn, kvinnor som spökplumpar eller mig som ”otroende”, som enligt koranen ska dödas.

Ovanstående är skriver 2013 av en otroende västerlänning i Sverige.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tror du på fullt allvar att vanliga hederliga människor skulle titulera sig "nationalsocialist" om de gått på förintelsebluffen. Nationalsocialism är ju för böveln respekt för den biologiska mångfalden där alla raser har sitt territorium och där alla kan leva sin egen nationalsocialism eller hur fan de vill. Det fattar du väl att man inför sina barn aldrig skulle säga att man älskar Adolf Hitler om det verkligen har utförts ett industriellt massmord på oskyldiga? Och jag VET att "förintelsen" är en bluff. Det florerar så mycket lögner som man som tänkande människa inte kan fatta att alla dessa lättlurade hjon gått på. Någonstans måste man ju börja för att förstå att ALLT man hört papegojats vidare från hjonen i riksdag, medier, lärare, föräldrar mm är förbannad lögn. Varför inte börja här?:
http://sv.metapedia.org/w/Jesse_Owens

Ulmerkotten sa...

Ok, jag vet inte om "förintelsen" är en bluff, jag var inte med utan baserar mina åsikter på den inte är en stor bluff.
Det råder inget tvivel om att det var utbredd rasism som gällde och rasbiologi var en accepterad vetenskap, även här i Sverige.
Här i Sverige, som hade längre gående raslagar än i Tyskland, steriliserade man de som "inte borde föröka sig". Fråga dig vart alla samer tog vägen. Det var en lägre stående ras. Steriliseringslagen gällde ända till 1975 och sterilisering var regel vid abort. Historien är tabubelagd och Medicinalstyrelsens arkiv är än idag hemligstämplade.
Mot den bakgrunden finner jag ingen som heslt anledning att betvivla att "förintelsen" är sann och skedde.
Jag arbetade en gång i tiden med en dam som bott i Tyskland under kriget. Koncentrationslägren var hemliga och tyska befolkningen kände inte till dem. På sin höjd trodde man det handlade om arbetsläger, och när det begav sig i kriget, var det inget konstigt alls.