söndag 17 mars 2013

Lagom normalväder


Ok, jag skriver den 17:e mars och här är senaste väderprognosen. Sedan ett antal år och med det kända mötet i Kyoto i ryggen var det stora klimathotet global uppvärmning. Skatter och pålagor för utsläpp av alla växthusgaser som en följd.

Vi har haft en skitkall sommar, därefter en lika kall vinter och nu hoppas men ju på att vårmånaden mars hade varit just en vårmånad. Men inte; en massa minus och snön ligger djup och några förvirrade människor försöker bortförklara den tidigare så akuta globala uppvärmningen som uppenbarligen uteblivit, med det nysvenska ordet ”klimatförändringar”. "Just i Sverige har det råkat bli kallare." Globalt är alltså inte globalt.

Givetvis till följd av utsläpp av växthusgaser. Alltså; är det inte precis ”normalväder för säsongen och lagom” är det en följd av utsläpp av olika växthusgaser. Är det kallt, är det beroende på växthusgaser, är det varmt likaså.

Genialt, eller hur? Visst, så legaliserar man mer koldioxidavgifter och energiskatter givetvis före moms, emedan man säljer ”utsläppsrätter” till andra länder.

Snacka om moderna avlatsbrev.

2 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Det finns ett fenomen som kallas för chemtrails. Skillnaden mot contrails är att det förra ligger kvar i timmar och inte upplöses efter några minuter som det senare. En annan skillnad är att chemtrails utförs i rutmönster över hela himmelen. Nedfall har analyserats och det visade sig innehålla en massa giftiga tungmetaller. Syftet verkar vara tvåfaldigt. Dels att reflektera solljuset så att planeten kyls ned. Eller kanske förgiftningen av människor mer ses som ett bonus än ett syfte i sig. Men vi kan nog se fram emot ytterligare en kall vår och sommar. En sak jag har reagerat på sedan väldigt många år är hus sällan man hör fågelkvitter nu för tiden. När jag växte upp var det väldigt vanligt. Dom håller på att döda allt liv på hela planeten. Det finns döda zoner i haven. Bi-kolonier dör en masse och fåglar dimper i backen döda i tusentals över hela jorden.

Ulmerkotten sa...

Wow! Det var en konspirationsteori som heter duga! En helt ny värld för mig faktiskt. Jag fattar liksom inte syftet om man riskerar en massa och priset är så högt.