torsdag 22 augusti 2013

Blöjupproret


Detta är en artikel i SvD som givetvis flashades eftersom den inte var riktigt PK.

Den är mycket bra och vänder på hela problematiken. Slöjupproret legaliserar kvinnoförtryck och i och med att hela denna idiotiska kampanj dragits igång legaliserar den just kvinnoförtryck, islam och traditioner som inte hör hemma i detta land 2013. Det är med ett småbarns naivitet svenska ledande personer sätter på sig slöjor som sympatihandling för att det råkade vara en idiot som angrep en kvinna med slöja. Personligen är det för mig mycket främmande med kvinnor som är klädda som vandrande sopsäckar och, som jag tidigare påtalat kan det helt enkelt inte vara så att de av egen fri vilja väljer detta. Var är Ni nu militanta feminister som krävde kvinnans frigörelse, tvingade ut hemmafruar på arbetsmarknaden eller som såg till att kvinnoprästmotståndare (även präster och mot deras tro), betraktades som motståndare till det moderna samhället?

Vi kan alltså kalla hela historien ”blöjupproret”, eftersom de som ställer upp på sådana här dumheter, precis som blöjbarn inte fattar att vare sig islam eller för oss främmande kulturer är ett direkt hot mot ett modernt västerländskt samhälle på många sätt.

Vart tog snacket om integration vägen? Jaha, det bara försvann. Märkligt. Allt emedan kvinnor märkligt nog liksom bara "råkar" falla från balkonger (länk) och ingen kan lagföras. 

1 kommentar:

Svensk sa...

Mär jag läste rubriken trodde jag först att det skulle handla om att alla svenskar skulle klä sig i blöjor för att demonstrera mot de katastrofala förhållandena inom svensk äldrevård.
Det hade ju varit en vettig demonstration till skillnad mot slöjdemonstrationen.
Normalisera slöjan = normalisera islams förtryck.