tisdag 13 augusti 2013

Katt eftersöks på Landvetters flygplats


En katt har alltså smitit på en flygplats – vilket scoop! (länk SvD)

Detta är en förstasidesnyhet i SvD, men man nämner inte ett ljud om att Avpixlat ligger nere till följd av en hackerattack, och sedan tre dagar. Avpixlat är alternativ nyhetskanal som berättar den andra sidan av, och de nyheter och aspekter media inte rapporterar. Avpixlat är inte rasistisk, främlingsfientlig men dock kritisk till förd invandringspolitik och islam. Inte så märkligt alls egentligen.

De gånger jag varit inne den senaste tiden har man legat på drygt 1000 samtidiga läsare.

Men siter som Avpixlat och denna ska inte finnas. Får inte finnas i PK-media. Denna site är fetbannad sedan år av just SvD, och inga länkningar hit visas. Det gäller att lägga ”locket på”, trumma in PK-sanningar i medborgarna, och ”skydda dem” från annan information. Så att Avpixlat ligger nere som en följd av en attack mot vår yttrandefrihet ids man inte ens nämna. Rena DDR-fasoner där medborgarna ska skyddas från åsikter som inte är bra för dem.

Men tänk…en katt har smitit på Landvetter. Snart hittar man väl kattskit som skickas för DNA-analys så att man kan klura ut om det är rätt katt. Grattis medborgare till PK-media!

Inga kommentarer: