måndag 19 augusti 2013

Slöjuppror


Javisst, det finns idioter. En del ger sig på helt oskyldiga människor, som i fallet med den idiot som gav sig på en kvinna i slöja.

Men så finns det idioter som avsiktligt mördar oskyldiga människor. Vi kan idag se att Al-Qaida tydligen har planer på att sabotera höghastighetståg för att döda så många oskyldiga som möjligt. Precis som man gjorde i WTC, Bali, Madrid o.s.v. Nu har vid den paradoxala kopplingen islam.

Å ena sidan, och som det står i koranen ska en god muslim döda så många otrogna som möjligt och blir belönad i himlen om han/hon dör på kuppen. Samma religion kräver alltså att kvinnor ska klä sig på ett sätt som inte hör hemma i ett västerländskt modernt samhälle, och i de mest extrema fallen som rena spökplumpar. Tror någon att kvinnor vill klä sig på detta sätt? 

Hur många kringvandrande spökplumpar som INTE är muslimer finns det? Det är inget självvalt, utan något som muslimska män tvingat dem till. Så vad aktionen bevisar är att man stöder kvinnoförtryck, mannens överordnade ställning och detta baserar man på en skrift från 600-talet.

Grattis, svenska frigjorda kvinnor! Idag har Ni hucklen för att visa solidaritet med den misshandlade kvinnan, men har Ni det av fri vilja i morgon och hela nästa vecka? Om fallet är så ska jag kräva att ”kvinnan tige i församlingen”, kvinnopräster ska förbjudas och…

Det finns hur massor med exempel på att islam inte har något att göra i detta land. Krav på mat, halalslakt (som är emot lagen), synen på homosexuella och en rad andra saker.

Jag vidhåller; koranen uppmanar till en rad brott och borde därför förbjudas, precis som andra olagliga skrifter. I mitt land gäller svensk lag som står över alla religioner. I de fall religioner står i konflikt med lagen, gäller lagen. Det är inget ens svenska politiker kan fortsätta blunda för – men det gör politikerna och det ska vara ”berikande”.

Slöjuppror? För att det råkade vara en idiot ute? Ett sådant uppror vore snarare att man slet alla hucklen och fotsida kläder av muslimska kvinnor och ropade; Välkomna till Sverige 2013!

Och förresten, hur går det med alla anmälda hatbrott mot judar i Malmö? Nävisst nä, de är så vanliga att polisen lägger dem på hög - och mörkertalet stiger eftersom judarna vet att det inte är mödan värt att polisanmäla dem. Man flyttar i stället när man fått nog.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bara ett litet tillrättaläggande: Det finns kvinnor som bär en for m av slöja, som kallas dok. Dessa kvinnor är kristna nunnor, förvisso få, men borde funnits i större antal i Staufen. Dessa anlägger dock sin klädsel helt frivilligt, och av helt andra skäl.

Ulmerkotten sa...

Visst. Nunnor är en helt annan sak, kopplade till kristendomen och i Staufen katolisismen. Jag har pratat med nunnor många gånger. När min yngste son föddes var det nunnor som hjälpte till med allt. Min fru brukade spendera dagarna med att samtala med nunnorna i S:t Trudpert. Nunnorna i Tyskland gör ett mycket hedervärt arbete på många sätt.
Men som du säger - ribban är helt annorlunda än vad som gäller muslimska kvinnor rent generellt. Där ligger knutpunkten.