tisdag 8 december 2015

I rödvinskommunisterns land

Det nygamla temat är tydligen att vi lever i ett överflöd och har råd med invandringen. Grattis mp, s, och v. Rödvinskommunisterna verkar tro att så är fallet och jämför hur mycket onödiga saker vi ska köpa till jul.

Man anför några olika argument. Det första är att vi har så gott om pengar att vi kan spendera dem på saker vi inte behöver. Det är bara det att vi inte är vi. Om vi är alla svenskar kan jag upplysa hr. Paulsen att vi inte har något försvar, vi har usel skola, taskiga pensioner, dålig äldrevård och usel sjukvård.

För några dagar sedan gick Löfvén och proklamerade att ”vi” varit för naiva. Vänligen exkludera mig från alla ”vi” jag inte varit delaktig i, eller anser felaktiga. Samtidigt tar regeringen en stor del av de pengar som skulle allokerats till riktiga flyktingar till att finansiera den sanslösa migrationspolitiken. Alla måste rimligen inse att runt 95% av de som kommer till detta land är inga flyktingar utan rena ekonomiska migranter som kommer till Sveraffenland, eftersom det flyter av mjölk och honung. Som jag påtalat många gånger tidigare; det är en ren omöjlighet att en riktig flykting lyckats transportera sig hundratals mil, över dussintalet gränser, genom hela EU för att dyka upp i Sverige.

Sedan var det kostnader för invandringen. Migrationsverket uppskattar kanske ”sina” kostnader till 60 miljarder, men vi vet ju hur nedskrivna deras prognoser brukar vara. Men det är givetvis bara en bråkdel av kostnaderna. För sådär 10 år sedan uppskattade professor Jan Ekberg kostnaderna för den invandring vi hade då till 50 miljarder. Det var en beställd utredning som givetvis var i nederkant. Att Migrationsverket uppskattar kostnader är egentligen inte vatten värt. Var ligger kostnaderna för arbetslöshet (socialbidrag), boende, skolgång, tolkar, hemspråksundervisning, tull, polisinsatser, gängkriminalitet och mycket annat? Inte hos Migrationsverket.

Ovanpå detta har vi det gamla vanliga svamlet om resurser. Vad är det för resurser vi behöver? Vi kanske behöver högutbildade personer, men verkligheten är en helt annan. Dessa är mycket fåtaliga bland de ekonomiska lycksökare som kommer hit, och det tar år innan ens en högutbildad kommer i arbete. Men vi kan inte selektera idag, och den absoluta majoriteten är lågutbildade, deras anhöriga och kan definitivt inte ett ord svenska. Men för att dölja problemet har man givetvis hittat på olika subventionerade arbeten. En stor del av LO-kollektivet har fattat faran och därför har anser många att SD är ett klart alternativ. Socialdemokraterna har alltså gått från att vara arbetarparti till invandringsparti, med konsekvensen att dyrare svenska arbetare kommer sparkas ut till förmån för statssubventionerade migranter.

Men sedan har vi det här med arbete. Visst, det är kanske rundvandring på pengar om man har invandrare A, som jobbar i sjukvården med att ta hand om invandrare B, som socialsekreterare C har hand om, och man behöver hemvårdare D, och en tolk E. Förresten har barnen rätt till hemspråksundervisning, och extra stödundervisning. Vi har raskt fått in F åxå. Visst har fått ihop ett gäng produktiva personer, eller hur? Ställ dig nu frågan vilka som försörjer dessa personer? Kommunerna måste även ha regelbundna möten om problematiken, och de stolsvärmarna kan vi kalla för G.

Rasistiskt? Nix! Inte ett dyft, det måste du fatta. Jag har inget emot personerna inblandade. Inte mindre än jag tycker det är dubbelmoral av Bert Karlsson att tjäna storkovan på regeringens politik. Men ”money talks”, så enkelt är det och ren monetär prostitution. Samma prostitution som gör att det sitter tiggare i vartenda gathörn och ”flyktingströmmen” inte lär upphöra. Pengar.

Inga kommentarer: