tisdag 1 december 2015

I sjuklöverns vansinnestunna

SvD spekulerar om SD nått sin gräns baserat på att man fick 19.9% i den senaste  opinionsundersökningen av SCB. Det enda man har att hänvisa till är att en statsvetare tolkar någon vag undersökning. Snacka om att fiska på djupt vatten. SOM-institutet är ett forum för beställda undersökningar som inte biter den hand som föder dem.

Vi har alltså en helt handlingsförlamad regering vars ”bäst-före”-datum passerats med god marginal. Löfvén sitter i saxen att han inte kan göra det som behövs eftersom han riskerar att regeringen spricker om miljömupparna drar sig ur regeringssamarbetet. Risken finns redan idag om salladskramarnas gräsrötter sparkar undan fötterna för ledningen med generellt missnöje. Men Löfvén är bakbunden och kan inte göra vad alla inser behövs. Skulle han ge sig på att samarbeta med Alliansen uppstår samma problem och regeringen spricker. Vidare skulle både hans och Alliansens kärnväljare få lätta kräkanfall av sådana samarbeten, och bevisa att det inte längre spelar någon roll vilket parti man röstar på, det blir en grå soppa efter valet ändå och ingen kan förutsäga framtiden. Eller i alla fall kunde ingen det vid valurnorna 2014.

Vi kan alltså se saken rent demokratiskt så att regeringen inte på något sätt representerar folket eller folkets vilja och därmed har den inget demokratiskt mandat alls.

I skrivandes stund satt jag och funderade på om jag skulle göra en lista på alla uppenbara brister och denna och föregående regering gjort sig skyldiga till, men insåg ganska snabbt att det skulle bli en förbaskat lång lista. Det är alltså mer kreativt att göra en lista på vad som akut behöver göras baserat på mina åsikter, och här kommer den:

• Stäng gränserna för alla som inte har ett arbete i detta land att komma till. Är det så att en familj kommer hit med en förvärvsarbetande är det ok, så länge lönen kan förväntas försörja familjen.

• Alla s.k. flyktingar, inklusive ensamkommande flyktingbarn hänvisas till det land som transiterat dem hit.

• Inte ett öre ska gå från den riktiga flyktinghjälpen till den vansinniga migrationspolitiken.

• Illegala invandrare (papperslösa), utvisas vid anträffande.

• Tiggeri för andra än svenska medborgare förbjuds, den som tigger med utländskt medborgarskap utvisas.

• Personer som dömts till straff som renderar till mer än tre månaders fängelse utvisas efter avtjänat straff oavsett vilket land de kommit från.

• SFI avskaffas. Svenska skattebetalare ska inte betala för att de som valt att komma till detta land ska lära sig svenska. Det är deras problem att lära sig vårt språk – inte vårt.

• Svenskt medborgarskap ska ges till den som kan svenska samt vet hur det svenska samhället fungerar. Det är ingen vinstlott i ett flingpaket efter att man varit här (eller suttit i svenskt fängelse) ett antal år.Jag har givetvis fler punkter men ids inte skriva fler om vart pengarna ska gå, som till försvar, skola, sjukvård och annat.

Men vi måste få ordning på ”fjollträsket”, som baseras på en falsk ”tycka-synd-om-politik”, som är PK-baserad. Jag vet inte hur många riktiga flyktingar som kanske skulle kunnat överlevt i konfliktområden för de pengar vi skattebetare spenderar på varje ”ensamkommande flyktingbarn”, vilket är minst 2.000 kr/dag. Men hur man än vänder sig, miljömupp, kommunist, eller vad man nu är måste man fatta att det är mer humant att betala mat, medicin och filtar till en riktig flykting än att betala vinster till företag som tjänar storkovan på att skapa ”flyktingboenden” i detta land. Vidare måste man fatta att det knappt kommer en enda riktig flykting till detta land. Det är personer som vill ha en bättre levnadsstandard, inget annat.

Stänger vi inte dörren för dessa blir vi av med vår egen levnadsstandard, så enkelt är det. Vi har varken bostäder, ekonomi eller arbeten så enkelt är det. Utnyttjande av det sociala system som skapades av våra föräldrar, och som idag sitter på långvården och har taskiga pensioner som tack, är vad som gäller. Man behöver inte vara raketforskare för att migrationsverket ska skriva upp sina ”prognoser” ånyo.

Så SD kommer inte få fler väljare? Skulle faktiskt tro att så är fallet och med den politik som förs är det bara en tidsfråga innan man ser SD som största parti, och sjuklövern desperat försöker förhindra nyval och bävar inför valet 2018.

Inga kommentarer: