lördag 19 december 2015

Islam light


Tror någon att islam är en god religion? Dream on…Jag har ett flertal gånger påtalat att mycket i islam står i direkt konflikt med svensk lag och dessutom vår kultur och våra traditioner. Ett exempel är koranen som direkt uppmanar till mord på alla ”otrogna” och utlovar belöning i himlen till de som dör i processen. Det är alltså en direkt lagvidrighet som är direkt åtalbar, men som man ser mellan fingrarna med. Varför är faktiskt helt ofattbart. Skulle någon vilja sprida Hitlers ”Mein Kampf” är det däremot olagligt, men det vore exakt samma princip. Vi tillåter dessutom att koranen predikas i moskéer runtom i landet. Minareter byggs, vilka sannolikt är större sanitära olägenheter än Hemglassbilarna för de svenskar som bor i närheten.
Jag är inte religiös, men det är faktiskt så att religioner handlar om levnadsregler och respekt. Kristendomen är en stor bas för svensk lagstiftning och de levnadsregler vi har i detta land sedan kanske 1000 år.
De senaste årtiondena har nu muslimer i massor kommit in i det svenska samhället. Flertalet har valt att flytta hit, vanligtvis för att få en bättre levnadsstandard. Men i stället för att acceptera de regler vi har här anför man att man är muslim, har rätt att leva i detta land och att vi svenskar ska acceptera och ta hänsyn till islam för att detta är en religion.
Men låt oss filosofera lite runt ordet religion. Det handlar alltså om att tro på något. Jag ser ingen större skillnad mellan att tro på en politisk övertygelse eller att tro på en religion. Men av någon mycket konstig anledning är något som kallas religion liksom immunt mot logik. Det är väl inte ett direkt problem då just de flesta religioner är ganska harmlösa. Men inte när det gäller islam. Det är en militant, rent idiotisk tro (eller religion), som inte hör hemma i ett modernt västerländskt samhälle 2015. Att tillåta spridning av en skrift från 600-talet från arabvärlden som någon form av lag, och dessutom innehåller direkta uppmaningar till lagbrott är inte accepterbart. Att anpassa det svenska samhället till att vara ett ”multikultireligiöst samhälle” är rent naivt 60-talsflum. IS, al-Qaida, Boko-Haram, Al-Shabaab, och alla terrorbrott muslimer har på sin cv talar sitt tydliga språk.
Att acceptera islam i detta land är att underminera det. Vill någon vara muslim och be hemma har jag inget problem med det. Men jag accepterar inte att svenska djur ska plågas till döds för att koranen anger det. Vi har ätit griskött i kanske tusen år i detta land, vill muslimer vara hungriga när griskött serveras – grattis. Passar det inte att män och kvinnor badar samtidigt – grattis. Gruppen som talar arabiska är nu så stor att man överväger undervisning på detta språk – grattis svenska idioter. Idiotin ”hemspråksundervisning” finns givetvis.
Sedan var det en rent koranbaserad sak när det gäller jämställdhet- kvinnor är mindre värda än män. Alla som inte är heterosexuella ska avrättas. Vad vi anser vara pedofili är helt ok enligt koranen.
Hur kan alla dessa rena idiotier accepteras i Sverige 2015? Varför ska jag respektera rena idiotier. Jag tar debatten i valfri talarstol, men jag accepterar inte hänvisningar och argument baserat på en skrift som är 1400 år gammal och skriven i arabvärlden eller kunniga imamer.
Men det kanske finns några som tror att det skulle fungera med någon form av samhälle med ett islam light. Mupparna inom hela sjuklövern verkar vara av denna tro. Det gör det inte, islam är en ond religion som inte accepterar otrogna, så enkelt är det. Vi svenskar är otrogna och ska dödas, enligt muslimernas lag, koranen.

Inga kommentarer: