fredag 4 december 2015

Överens

Då var det dags för mer vansinne från regeringen (länk). Vi får alltså ta emot en massa s.k. flyktingar från Afghanistan. Vi pratar alltså personer som har ca 420 mil fågelvägen för att komma till Sverige.
Man behöver inte många hjärnceller för att fatta att vi inte alls pratar om flyktingar, utan personer som avsiktligen sökt sig till just Sverige eftersom just vårt lilla land har blivit hela världen socialbyrå på skattebetalarnas bekostnad. Man vill helt enkelt ha en bättre levnadsstandard än vad man får i just Afghanistan. Visst finns det massor med riktiga flyktingar i området, och dem ska vi hjälpa. Då räddar vi liv och gör det mest humanitära. Men att först spendera skattepengar på personer som lyckats smuggla sig hit, betala för att alla deras ”anhöriga” ska få komma hit, och ovanpå det dra ner på det riktiga stödet till UNHCR till förmån för de som lyckats smuggla sig hit är givetvis inget annat än rent vansinne och fruktansvärt ansvarslöst gentemot skattebetalarna, vars pengar den nuvarande regeringen tyvärr förfogar över.

Jag struntar blankt i om det finns en taliban från IS i varenda buske i Afghanistan, det är ett lokalt problem och inte mitt som svensk skattebetalare. Jag har däremot inga problem med att svenska skattepengar går till att hjälpa riktiga flyktingar i flyktingläger med sådana idioter i trakten.

Men det dummaste av allt är tydligen att Löfvén haft ett möte med Afghanistans president, och ovanpå ovan nämnda idioti, lovat att vi svenska skattebetalare ska betala 8.5 miljarder till just Afghanistan under en tioårsperiod. (Sista raden i artikeln, uppenbart som lite information.)

Meddelandet är solklart till Afghanistan – skicka så många lycksökare ni kan till Sverige, så skickar vi svenska skattepengar till Er. På SIDA:s hemsida brukar det heta ”Samarbetet i siffror”. Vem tror man att man lurar?
Det liknar tiggarna från Rumänien. Vi ska betala till Rumänien för att hjälpa dem på plats, så att de inte kommer hit. Hur jäkla naiv får man bli?
Jag väntar på dörrknackande tiggare från Rumänien vid min dörr. Det är bara en ren tidsfråga. De från Afghanistan har säkert det bra på flyktingförläggningar, som drivs av Bert Karlsson m. fl. som är i akut behov av mina skattepengar... 

Inga kommentarer: