måndag 11 februari 2019

Många glas saft och många bullar blir det


Löfvén och sjuklövern har sagt att man ska ta krafttag mot gängbrottsligheten. Vad hittar man då i DN (länk)? En 17-åring har gått in på en pizzeria och regelrätt avrättat en annan person. Uppenbarligen ett beställningsmord. Tingsrätt och Hovrätt dömer sedan till tre års sluten ungdomsvård.


Vi vet dessutom att brottslingar bara avtjänar 2/3 av strafftiden, vilket alltså innebär 2 år. Sedan har han väl suttit häktad kanske ett halvår, vilket innebär att straffet är nere på runt 1.5 år. Alltså för ett kallblodigt mord. Gärningsmannen hade uppenbarligen fräckheten att neka trots överväldigande bevis.


Hur avskräckande är detta straff rent generellt när det gäller gängkriminalitet? De som sitter lite högre organisatoriskt i gängen vet alltså att rent larviga straff utdöms  samt att de själva kommer undan utan problem. När mördaren släpps, kommer han ut med en fjäder i hatten och kanske kommer upp lite i organisationen.

Nu har vi alltså haft sossar och miljömuppar styrandes detta land i över fyra år, och detta domstolsutslag talar sitt tydliga språk. Mängdrabatt på straffen; vapenbrottet och narkotika n har man alltså bortsett från helt.

Vi vet ju sedan tidigare att våldtäkter snart är helt legala i detta land. Fällandeprocenten är ett rent skämt, straffen likaså och skadestånd betalas inte ut.

Så hur går det Löfvén? Det är uppenbart att politikerna har en direkt styrande funktion när det gäller vilka brott som ska prioriteras och vilka straffsatser som ska gälla. Hur trovärdig är nu Löfvén när han påstår att man ska knäcka gängbrottsligheten?
Poliserna har fortfarande rena skämtlöner och avhoppen är väl fler än som anställs.

PK-fasonerna är dessutom riktigt synliga när det gäller instruktionerna när det gäller polisen. Man vill alltså ha fast brottslingar, men har total munkavle när det gäller signalement. Det är synnerligen relevant att i den detalj man vet beskriva en gärningsman, man vill ha fast. Det handlar inte om rasism, det handlar om rättssäkerhet. Detsamma gäller pressen, man mörkar generellt all kriminalitet som är relaterad till invandring. Brå har försetts med munkavle, och det går rylten om att man på nätet vill kunna stoppa alla som gör kopplingar mellan etnicitet, hudfärg, religion eller på andra sätt gör kopplingar till saker som inte är PK.
Det hela är ren DDR-mentalitet, och medborgarnas åsikter ska förtryckas eller förbjudas.  Men precis som i DDR, lär man sig att läsa mellan raderna. Det är en mycket skrämmande utveckling där åsikter förtycks och yttrandefriheten begränsas.

I artikeln i DN kan vi även läsa: ”17-åringen har hela tiden förnekat att det skulle ha varit han som höll i vapnet. Att hans DNA funnits på patronerna förklarar han med att det är många vapen i omlopp i Rinkeby och att han sedan hösten 2017 hållit i kompisars vapen upp till fem gånger. 17-åringen döms också för grovt vapenbrott då han kan knytas till fyndet av en helautomatisk kulsprutepistol. Polisen gjorde också beslag av narkotika och 17-åringen har erkänt att han hanterat den.”.

Ojoj, det blir många glas saft och många bullar för att få denne potentielle raketforskare att bli en laglydig medborgare.Add: Någon på FB summerade dagens händelser:

"12 fordon brann upp inatt i Gävle.
I Vårberg sprängde sig en man till döds i ett radhus.
Var tredje butik i landet är utsatta för rån och hot.
Småbarnsmamma greps av polis för att hon kallade en transkvinna för man.
Afrikan åtalas för otrohetkontroll av hustrun.
Norsk polis jagar svensktalande afrikaner efter knivattack i Oslo."Inga kommentarer: