onsdag 20 februari 2019

Valet 2022...

Detta är en rent skrämmande artikel (länk).

Den berättar alltså att sossarna mörkar allt som är negativt med hederskultur. Anledningen uppges vara att man inte vill förlora väljare, då hederskulturer i vissa områden är stark. Detta finner jag som mycket skrämmande information, men det stämmer överens med hur man resonerar generellt när det gäller islam. Vi snackar alltså om kanske 500.000 muslimer och givetvis är det så att man vill appelera till dessa väljare på olika sätt. Vem vet hur många det är med "anhöriginvandring" 2022?

Nu ska vi en sak klar och som rättsväsendet inte verkar fatta. Det är inte agg mot folkgrupp att ifrågasätta en religion, i detta fall islam. Det är en ren rättighet att få kritisera saker i samhället man anser vara fel. Att det sedan finns muslimer är helt sekundärt och det står dem fritt att på samma sätt försvara islam mot framförd kritik. Detsamma gäller kristendom eller vilken annan religion som helst i världen. Religioner får inte vara ett skyddsparaply mot logik, argument, vetenskap och yttrandefrihet.


Mot den bakgrunden är det minst sagt skrämmande att kunna läsa att baserat på att det är ett stort antal väljare som tror att hederskulturer ska gälla i detta land, baserar socialdemokrater sina ställningstaganden på det för att fiska väljare. Detsamma gäller vilken religion som helst utan undantag.

Men nu är just islam en religion som har många saker som i alla fall enligt mina värderingsgrunder som svensk, jag finner rent vansinniga. Jag känner inte till hederskulturer och tänker inte förkovra mig i dem. Men problemen är för det första att man delar ut svenska medborgarskap som konfetti, och vidare att man med olika minoriteter, t.ex. muslimer och hederskulturer har så stor numerär att politiska partier måste prostituera sig för att inte tappa väljare.

Vi pratar alltså om saker och yttringar som inte är del av svensk kultur och aldrig har varit. Många saker är i direkt konflikt med det samhälle jag vill se och det politikerna bara för några tiotal år sedan krävde och försökte genomföra.

Undfallenheten är direkt uppenbar och för att fiska väljare. När det gäller sossarna är det enkelt förklarbart med det tapp på väljare man har gjort de senaste åren. Man säljer ut sina åsikter och tystar ner saker för att appellera till väljare med olika för oss svenskar, vansinniga åsikter som hederskulturer och krav baserade på islam. Vi ser redan koranskolor och massor med olika krav baserade på islam gällande mat, särbehandlingar, månggifte 
, könsstympningar moskéer och minareter.

För att citera artikelförfattaren Faw Azzat (moderat); ”- Detta är ett direkt hot mot vår demokrati och är därför den viktigaste demokratifrågan i Sverige just nu. Att gång på gång straffa politiker som ropar högt mot hederskultur och extremism är att svika de hundratusentals offer som det drabbar och göda expansionen av icke-demokratiska krafter i vårt land.
För varje dag som går utan att vi agerar, desto djupare fäster roten.”.

Det skulle inte förvåna mig om vi till nästa val ser ett riksdagsparti baserat på islam. I kommuner med utanförskapsområden definitivt till kommunalfullmäktige. Sedan kan man ju bilda koalitioner med vänstern, centern, sossarna och miljömupparna så kan man gissa framtiden.

Inga kommentarer: