måndag 25 februari 2019

Sluta med vansinnet

Detta var nog det mest vansinniga jag läst på länge (länk). I detta land är det olagligt att gifta sig med barn. Bigami och polygami är olagligt. Det är vad som gäller i detta land. Att acceptera vad som gäller i andra länder är en sak, när man är turist eller besökare eller turist. Det är en ren självklarhet att man som besökare måste anpassa sig till de regler och förordningar annars blir man straffad. Samma sak gäller givetvis om man bosätter sig i ett annat land, man måste acceptera de lagar och regler som finns där.


Nu har alltså en massa folk valt att emigrera till detta land och menar att vi i Sverige ska anpassa oss till de regler som gällde i landet de lämnat. Vad som gäller i länder gäller inte här, det är bara att fatta. Könsstympningar av småbarn, hedersmord, månggifte och vad det må vara ska vara olagligt för den som bor i detta land. 



Baserat på detta mycket logiska kan en man som invandrar till detta land registrera en hustru, inte fler, samt de barn som denna hustru fött. Som en konsekvens  ger det honom ingen som helst rätt att importera fler kvinnor oavsett hur många han hävdar att han är ”gift” med. Vill han importera några älskarinnor är det väl hans sak men bigama eller polygama äktenskap finns inte i detta land. Det ska alltså inte vara asylskäl för älskarinnorna (och deras barn) att hävda att man är gift med mannen i fråga. Övriga må alltså ansöka om uppehållstillstånd hos migrationsverket enligt gällande regelverk, men inte som hustrur, då bigami och polygami är förbjudet enligt svensk lag.



Nu är det tydligen så att svenska myndigheter och domstolar är politikernas spratterdockor och tyckanden och politiska åsikter har högre dignitet än svensk lag. Vi vet ju alla hur miljömuppar, kommunister och centerpartister resonerar i dessa frågor. Det är synd om alla, och mångkulturflum gäller.



Detsamma gäller religion, man använder religion som någon form av immunitet för allehanda dumheter. Krav på mat, hur kvinnor ska klä sig, separata badtider, krav på böneutrop, separation av män och kvinnor, uppmaningar i koranen till mord av ”otrogna”och en del annat. Sådana krav är kanske inte direkt lagstridiga men ändock totalt främmande i detta land och saknar all logik med hänvisning till en religion som är direkt främmande i detta land. Ovanpå detta har vi islams facit sedan ett antal år med IS, Boko Haram, Al-Qaeda, Al-Shabaab, och ett snart oräkneligt antal rena terrorbrott och mord.



Mot den bakgrunden ska vi alltså ställa oss frågan hur vi i Sverige ska agera? Man skrev in i grundlagen att ”Sverige är ett mångkulturellt land”, det klubbades desperat igenom i riksdagen med och efter regeringen Reinfeldt. Personligen anser jag att detta var rent vansinnigt och har öppnat vägen för alla de problem vi idag ser.
Det är en sak att man inte får diskriminera rent generellt, men en helt annan när det svenska samhället ska anpassa sig till främmande kulturer och religioner. Och märk väl; islam är en religion ingen folkgrupp. Ingen annan religion heller.
Alltså; diverse dumheter som inte hör hemma i detta land ska förbjudas om de saknar vetenskaplig eller logisk bakgrund. Visst, vill någon tillhöra en religion har jag inget problem med det under förutsättningen att det inte påverkar eller berör andra. Är du muslim, må du be hemma utan att det stör någon, men allt utanför detta har ingen plats i detta land. Krav baserade på islam eller olika tolkningar av islam eller vad imamer tycker har ingen plats i detta land. Detta i synnerhet om det rör sig om direkta konflikter med svensk lagstiftning. 


Att sedan statliga myndigheter och kommunala verksamheter inte fattat mycket enkla principer är bara att beklaga. Svenska regelverk är inte anpassade för importerade dumheter och de ska ej heller accepteras i detta land.


Inga kommentarer: