söndag 24 februari 2019

"Som åt alla lycka bär".

Jag tittade på ett klipp på Opinion Live, där Hanif Bali läxar upp allt från juristen till vänstermuppen från MP.  Hr. Bali är mycket spelklar och hans kommentarer talar för sig själva. Det som förvånar mig är dock att han kallar sig moderat. Hans åsikter är direkt SD och sannolikt är det så att detta ”svarta få” har räddat moderaterna från en katastrof i opinionssiffrorna. Hanif är inte bara bra, rakryggad men har argument som ingen kan ifrågasätta utan funkar även i debatter.
Hanif Bali borde sedan länge fått en rasistflagga i pannan. Men eftersom han inte är ursprungssvensk vet man inte vad man ska göra, och moderaterna har hamnat i limbo. Ingen törs heller ta debatterna med Bali, sannolikt inte ens internt i moderaterna. Hans åsikter är helt spelklara relevanta och adekvata. Man kan inte heller dra det gamla klassiska rasistkortet. Så man låter honom agera, och helt korrekt.
Personligen tror jag att Hanif och Jimmie skulle bli ett bra team. Anledningen till att moderaterna inte kastat ut Hanif är uppenbara och han, betydligt mer än Kristersson har sett till att moderaterna inte tokrasat i opinionssiffrorna.
Men ni gamla sossar och vänstermuppar, är Hanif rasist eller nazist, kanske bägge? Men sossarna ska egentligen inte skacka om rasism med den bakgrund man har. Vänstermuppar och sossar, och om vi ska göra kopplingar till historien 100-tals miljoner mord på sina samveten med Stalin, Mao, Pol-pot, Kim-gänget, Castro och nu Maduro. Kanske sossarnas rent rasistiska bakgrund i detta land skulle belysas mer
.
Men visst kan socialdemokrater och västerpartister ta varann i hand på sina möten sjunga Internationalen; ”som åt alla lycka bär.”. De kommunistregimerna mördat har ju ingen talan...

Inga kommentarer: