fredag 25 februari 2011

Buhu..stackars barn utan päron!

Man undrar inte längre vad media håller på med. Vi medborgare ska inte behöva bry våra hjärnor med miljardbelopp som försnillas på ren idioti och allvarliga saker som händer i vårt samhälle.
Nix, vi ska bekymra oss om sport, lite vinsmaker, matlagning och annat trams emedan andra saker och som inte är PK, givetvis inte når tabloiderna.

Så det står ganska klart vilka direktiv som gått ut till klassiska massmedia, och de har stor erfarenhet hur de ska styra medborgarna till saker som är helt irrelevanta i ett samhälle. Kultur och sport med lite allmänt trams och allt elände händer utanför rikets gränser. Vi i Sverige är trygga, bäst och allt är bara bra. Så ska verkligheten lille Nisse i Hökarängen få sig till livs gestaltas.

Först, låt mig presentera en nyhet som media inte nämner ett ljud, eller en rad om, men som jag anser vara mycket allvarlig. Ett gäng på ca 20st. med s.k. ensamkommande flyktingbarn, alltså muslimska ankarmän som smugglats till Sverige var på en badanläggning, och man gruppvåldtog en 11-årig flicka, vilket man kan läsa om på denna icke-PK länk. 

Men vad är då en nyhet i DN och PK-media? Jo, ett riktigt scoop om ett sketet päronträd (länk), som sågats ner av pensionärer lite klantigt, och de stackars barnen sitter väl och gråter i klungor för detta fruktansvärda brott, och kommer att få livslånga psykiska men. Detta publicerar man på förstasidan på DN:s nätversion, men inte barnvåldtäkten i badanläggningen.

Visst är det bra att media har tryckfrihet? Det betyder att medborgarna ska låta sig manipuleras av vad de tror är fria och opåverkade nyheter. Alla konstigheter och dumheter sker utanför landet, emedan inget händer i Sverige. Det är nämligen inte PK att relatera någon form av brott eller brottslighet till invandring eller invandrare. På sin höjd kan någon politiker tillstå att det finns lite ”integrationsproblem”, och sedan berättar media tårdrypande historier, så Nisse i Hökarängen gråter om stackars flyktingbarn som fått hela sin familj slaktade, och nu har lite integrationsproblem, men vill bli utbildade till raketforskare.
Men visst har vi yttrande och tryckfrihet, och media berättar givetvis allt. Eller hur? Propaganda utsätts vi inte för...det hörde hemma i DDR, eller hur?


4 kommentarer:

Anonym sa...

äntligen får barnen lära sej något,och det är inte på TV.
(detsomfransmännenvetatlänge)

Ulmerkotten sa...

Jäpp, och det är inte precis den kunskap barnen får via Public Service/Utbildningsradion.

Förresten, det skulle vara något. Public Service går ut och varnar små flickor för muslimska män, detta baserat på statistik från BRÅ. Jag vill minnas de är kraftigt överrepresenterade i en utredning från BRÅ 2006, gällande i synnerhet våldtäkter m.m.

Otänkbart givetvis, men sannolikt ganska relevant, och vilket jäkla ramaskri det skulle bli i PK-leden.

Hur många gånger har man inte hört politiker använda "statistiken visar" eller "utredningen har kommit fram till" som argument. Det borde ju gälla i detta fall åxå.

Robin Shadowes sa...

Många nya krängkningsärenden skulle komma in till DO om SVT gått ut och varnat ungarna för ensamkommande skäggebarn.

Anonym sa...

Kom ihåg att det inte är första gången och inte helle den sista som ensamkommande flyktingabarn kåtar upp sig och förgriper sig på minderåriga flickor.
När skall media lära sig att ställa den högst relevanta frågan: vad är det som triggar dessa förövare att grisa med småflickor på detta viset.
Är det något med maten de äter?

Undrar UncleBobben