tisdag 8 februari 2011

Självmordskommando Rullator

Nu börjar desperationen. Pensionärerna har det knapert, det vet alla. Sjukvården är skit, sannolikt den sämsta i hela Europa. Vård av de som byggt upp detta samhälle och nu är pensionärer är skit. Försvaret är nedbantat till ett rent skämt. Hälften av allt som produceras i detta land är inom offentlig sektor. Vi har världens högsta skatter.

De senaste åren har man importerat massor med folk från MENA, som skulle vara vår räddning eftersom 40-talisterna når pensionsåldern. Detta är en ren lögn eftersom 40-talisterna redan nått pensionsåldern, och de man plockar in från MENA idag inte kommer ha ett förvärvsarbete på åtskilliga år, och dessutom har man tillåtit en stor anhöriginvandring som även kostar massor.

Så hur i h-vete kan Ulf Kristersson (m) komma med att man ska utreda höjd pensionsålder för att inte pensionerna ska sänkas, som man kan läsa i denna artikel?
Avsikten är uppenbarligen att det kommer visa sig mycket ekonomiskt gynnsamt att höja pensionsåldern. Det fattar väl alla, att för varje år man höjer pensionsåldern blir det både mer skatteintäkter samt man slipper betala ut pensioner.

Samtidigt bekymrar man sig för den höga ungdomsarbetslösheten, och nästan 10% står utanför arbetsmarknaden, och man har under årtionden plockat flera hundra miljarder från AP-fonderna till staten, vilket kan betraktas som ren stöld av pensionärerna.

Men nu är det även så att de man plockar in från MENA-länderna, kostar betydligt mer i åtskilliga år innan det blir en lönsam historia. Vad beträffar t.ex. de ”ensamkommande flyktingbarnen” är det tveksamt om de är en god ekonomisk historia innan de når pensionsålder. Varje sådant s.k. barn kostar minst 1.2 miljoner per år.
Så nu kommer alltså Ulf Kristersson med förslaget om att höja pensionsåldern. Man har alltså först dränerat pensionsfonderna, och därefter dragit igång en helt sanslös invandring som kostar mycket lågt räknat minst 50 miljarder per år. Allt man kan kapa ner på är redan nedkapat, skola, sjukvård, försvar…..

Vissa politiker har inte förstånd att skämmas och berätta sanningen, andra försöker lura medborgarna genom att undanhålla information, och en del försöker kasta blå duster i ögonen på oss med ordsvammel och rena lögner. Alla lyder dock under partipiskan.

Man slänger alltså fram en okändis, Ulf Kristersson, för att testa lite om det blir folkstorm. Då behöver ju inte någon mer känd backa och tappa ansiktet. Blir det en sådan kommer han backa, annars kommer han och regeringen givetvis gå på i ullstrumporna. Ut med gamlingarna på gatan och gör om långvård till kortvård.

Med anknytning till ett tidigare inlägg – det är dags för ”Självmordskommando Rullator”, att som pensionär spränga sig i luften är en snabb död. Att på ålderns höst svälta ihjäl i rännstenen är långsamt och plågsamt.

2 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Detta utspel tyder på att den slutliga samhällskollapsen inte alls är långt borta. Vill man rädda sig kvar vid makten blir man tvungna att inrätta en riktig fasciststat med riktigt slaveri och folkmord.

Julia Dred sa...

Du har uttryckt det jag tänkte när jag läste artikeln.
Det intressanta är att väldigt många människor inte ser ett samband mellan välfärdens nedgång och massinvandringen. Exempelvis känner jag en SD-hatande vänsterpartist som en dag satt och beklagade sig över att samhället verkar bli sämre och sämre för varje år som går, och "vågar man skaffa barn till det här samhället"? Befolkningsökningen och sinande skattepengar såg hon som ett stort problem, men längre än så verkade inte hennes logik ta henne...