måndag 28 februari 2011

Vaddå integration?

Mipex har alltså granskat “lagar och regler som gäller för invandrare, men mäter inte de verkliga resultaten när det gäller integration.”, som det står i slutet på artikeln.

Men artikelns rubrik i SvD är ”Sverige bedöms bäst på integration”.

Vad man alltså kan läsa ut av detta är att Sverige har den mest generösa invandringspolitiken, ekonomiska stöd, och lagstiftning som stöder och hjälper invandrare.
Men det säger faktiskt inte ett dyft om integration. Om vi nu tittar på hur Sverige fungerar så handlar det inte ett dyft om integration, det är precis tvärtom. I acceptansens och multikulturens namn, menar man att alla ska acceptera alla oavsett bakgrund religion och vad det nu må vara. Detta betyder att de som kommer till detta land inte behöver ändra sig ett dyft eller integreras i det svenska samhället, de ska i stället uppmuntras att behålla sin ursprungskultur m.m.

Resultatet av detta kan vi tydligt se – eftersom man dessutom tillåter invandrare att bosätta sig med likar, d.v.s. från samma länder, med samma bakgrund och med samma religion, har man skapat autonoma ghetton med olika enklaver av folk med olika bakgrunder. Som gjort för strider och konflikter, och vi pratar alltså om segregation, isolation från det svenska samhället, och inte integration. Om någon andas något rasistiskt dyker dessutom blodhunden DO upp och ser till att det blir skadestånd på ca 50.000kr.

Men svenska bidrags och stödsystemet för invandrare är sannolikt det mest generösa i världen. Eller kanske man mer korrekt kan påstå att det är det mest penningslösande och idiotiska system som finns. Sannolikt finansierar det ren terror- och förtyckarverksamhet i Afrika, som t.ex. Al-Shabab. "Mycket pengar samlas in i Sverige till islamisterna", kunde man läsa i Metro 2007 på denna länk.Detta enligt den trevlige ”svensken” Fuad Shangole, kommendör inom denna organisation som amputerar och mördar utan knussel, som an kunde läsa om i Expressen på denna länk.


Som vanligt fungerar inte länkningen till SvD ovan. D.v.s. SvD har bannat denna blogg så den inte visas i listan av "Blogglänkningar" i SvD.

Inga kommentarer: