tisdag 15 februari 2011

Mycket märkligt

Det är förbannat konstigt att det är just de siter som ifrågasätter vad politikerna och makthavarna håller på med, är just de som har olika tekniska problem. Vi kan alltså misstänka att det finns ett eller flera program som ställer till detta. Kommunikationsproblemen är sannolikt kopplade med både en ”elakhetsfaktor” som är unik för varje site/IP man vill störa kommunikationen för, och en slumpdel för att skapa ett fel/fördröjning som inte är detsamma hela tiden. På så sätt tror de som har siterna att det är ett intermittent fel och när de letar fel, famlar man i blindo. Den expertis man plockar in kommer givetvis med olika förslag och man testar olika åtgärder som givetvis är verkningslösa.

Jag blev informerad av Robin Shadowes att detta är ett fenomen som även andra siter, FT (Fria Tider) och FN (Fria Nyheter), drabbats av och som varit kritiska mot den politik som förts och förs. Jag har observerat samma sak beträffande PI (Politiskt Inkorrekt). Jag kan inte dra någon annan slutsats än att detta är avsiktlig och handling av några, som har intresse i att de saker som dessa siter publicerar, och vad som diskuteras på dessa siter inte vill ska spridas. Det behövs inte mycket fantasi för att misstänka vilka som ligger bakom att dessa siter har kommunikationsproblem.

Nu pratar vi alltså inte om lagbrott som de som håller i dessa siter begår. Enligt svensk grundlag råder yttrande- och tryckfrihet. Den som gör sig skyldig till lagbrott ska straffas enligt lagen. Någon annan väg finns inte, ingen har i detta samhälle rätt att hindra folk från att uttryck sina åsikter. Om sedan dessa åsikter inte passar politikerna är det uppenbart att den politik man fört och för är felaktig, och desto viktigare i en demokrati att andra medborgare informeras om att de folkvalda inte gör sitt jobb.

Det är alltså ett mycket allvarigt brott att organiserat och med avsikt begränsa medborgarnas rätt att utbyta åsikter om politiska spörsmål, och debattera vad de vill inom lagens ramar. Skulle detta vara en organiserad verksamhet, är det ett mycket allvarligt hot mot begreppen demokrati och frihet, eftersom man avsiktligen begränsar yttrandefriheten.

Tips och kommentarer emottages vänligen och gärna! Försegår någon sådan här verksamhet ligger det i allas intresse att kunna spåra de som ägnar sig åt denna brottsliga verksamhet som är ett direkt hot mot demokratin.

Och förresten – Tack Robin Shadowes för informationen!

3 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

You're welcome! Om jag kommer på fler sidor som drabbas av mystiska problem så kommer jag tipsa dig. Jo, jag kom på en bloggare som jag inte har känt till så länge, Corruptio. Han skriver om korrupta poliser, åklagare, advokater, politiker och annat frälse. Anledningen att jag hittade till hans blogg var att han blev tagen av snuten och satt i häkte några dar för 2-3 månader sedan, något som jag tror t o m fulmedia uppmärksammade.
Lite förvånad att man inte har försökt ställa till problem för danska Snaphanen av det enkla skälet att det är bloggen där pseudinymen Julia Ceasar skriver sina söndags-krönikor. Vad jag förstår så är dessa krönikor en oerhörd nagel i ögat på eliten. Det är väl bara en tidsfråga tills Snaphanen också börjar uppleva tekniska problem. Fast blir dom tagna med byxorna nere så kan det mycket väl leda till internationella förvecklingar och väcka uppmärksamhet långt utanför Skandinavien. Kanske därför dom inte har försökt än. Det som händer PI, FN och FT kanske bara är på experimentstadiet än så länge. När tekniken blivit förfinad kanske man vågar jävlas även med utländska sajter.

Anonym sa...

Jag har sett samma fenomen ,precis som ni.
Om svårigheterna fortsätter efter PI byte av leverantör i Mars,så kan inte era påståenden vara annat än just sanna!

Morgan Ohlson sa...

Hej allihopa! Sverige är ett repressivt samhälle som använder dold repression. Det betyder i klartext, men mkt. förenklat att Sverige i viss del fungerar lika som Ryssland gör och DDR gjorde. Den viktiga skillnaden är att detta i Sverige döljs bakom avancerade rökridåer, jantelag och tystnadskultur medan de andra två nämnda har och hade öppen repression.
>10.000 äkta hemlösa och 20.000 tvångsomhändertagna barn varav ~80% saknar skälig grund. Repressionen i Sverige styr mobbning, undergräver demokrati och omintetgör rättstryggheten.
Kanske det hårdaste, sannaste och viktigaste ni läst om Sverige. //Morgan Ohlson // Läs mera här: http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=15263