onsdag 28 december 2011

Framtidens Sverige

Detta är de mest lästa artiklarna i Sydsvenskan i skrivandes stund:Rätt imponerande lista, eller hur? Eller ska vi kalla den berikande, och mer “spännande”?
Man kan alltså med lätthet plocka in 8 av 10 rubriker knutna till invandringen, med det nämner man ju inte i en enda artikel, utan man ger sig på symptomen, vilket är brottslighet av olika slag, som man rapporterar om. Som att lindra symptomen på en sjukdom, förneka att man har den, och inte göra vad man kan för att bota den eller förhindra att man får den igen.
Men det är ju (s) som sitter vid rodret i Malmö, men det skulle nog inte spela någon roll om det var de ”borgerliga”, eftersom de för i stort sett gammal (s) politik, och är rörande eniga om att vi behöver invandringen. Man drar upp 40-talisterna (en klassiker och ren lögn), och hittar på nysvenska ord som berikning, utanförskap, utsatta grupper, socioekonomiskt belastade områden, m.fl. Mina favoriter i denna genre (ordbajsarpolitiker) är Billström och Ullenhag.

Men vad kan vi idag göra? Tja, det första är att totalt stoppa invandringen. För det första är minst 90% av de som kommer till Sverige inte flyktingar, utan ekonomiska lycksökare. För det andra är det så att vi har (vilket Malmö är ett typexempel på), massor med problem som knappast någon kan förneka är direkt relaterade till invandringen.
Vidare har vi tagit emot många fler ”riktiga” flyktingar än vad som är relaterat till svenska befolkningen. Dessa kallas kvotflyktingar och Sverige har alltså tagit emot runt 30% av hela FN:s kvot av dessa de senaste åren. Jag ställer mig frågan om 30% av EU:s befolkning bor i Sverige.
Som läget ser ut idag är det bara att bomma gränserna. Ekonomiska flyktingar ska kallas vad de är d.v.s. illegala invandrare, och skickas hem till det land de kom ifrån, utan att få 30-40 tusen kronor med sig som startkapital. "Papperslösa", må utrustas med en rulle muggpapper, och skickas tillbaka till sitt hemland, varandes illegala invandrare. Kan man inte styrka vem man är och inte på flykt från ett krigsområde, är  man ej heller flykting enligt FN:s definition.

Kvotflyktingara är riktiga flyktingar, men vi har problem så det räcker, och alltså får andra länder inom EU ta sitt ansvar nu, vi har redan gjort det.

Det återstår någon procent, som har arbete i Sverige, och kan börja jobba från dag 1. Inga problem, oavsett ras, hudfärg, etnicitet eller vad du vill. Kommer man till Sverige ska man bli svensk och man ska ha ett arbete eller på annat sätt komma Sverige till gagn.

Eller kanske du hellre vill se hela Sverige som ett nytt stort Malmö, och bli ”berikad”?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det du skriver låter som självklarheter. Varför får man aldrig läsa en sådan analys på debattsidorna i våra dagstidningar?

Det känns som om det fria ordet i vårt land hämmas av en tvångströja väl i klass med många totalitära staters.

Urban sa...

Jag tillbringar halva aret i Thailand och man ser mer och mer vilket helsjukt samhalle Sverige har blivit,man far en helt annan distans till detta helsjuka land nar man har varit borta ett tag,Kriminaliteten den flodar och valdsberikarna far minimala straff,bara det att dem mest besokta artiklarna ar dem som du listar far en att fundera lite,Svensken idag borjar bli sa insnoad i sin egen lilla ankdamm,det ar manga,manga som skulle behova komma darifran en langre tid,for att fa perspektiv.

Ulmerkotten sa...

Urban,

jäpp, jag har samma inställning. Bodde i Staufen en massa år, och när man sedan kom till Sverige blev man bara förbannad på propagandan och ankdammen. Det var därför jag startade denna blogg så man kan "skriva av sig". Världen är faen så mycket större än ankdammen, och svenskar tror blint på media och politiker här.