onsdag 7 december 2011

Underbart Reinfeldt!

Detta är ett underbart uttalande av statsministern i dagens DN, under rubriken ”Svårt att komma åt SD”

Vi börjar med vad som står i artikeln:
Fråga: ”Hur tolkar du då det faktum att Sverigedemokraterna tycks hålla sig på en ganska stabil nivå?

Och så kommer statsministerns underbara svar:
….”De rider på de delar av samhället där det finns en brist på tillit, därför är det svårt att komma åt det med mindre än att man ser till att folk får jobb och trycker tillbaka våldets och brottslighetens konsekvenser. Då eroderad deras bas, säger Reinfeldt

Låt oss analysera vad han säger:
Det finns en brist på tillit. Ok, hur många exempel finns på att invandringspolitiken är en ren katastrof? Kriminalitet, gängvåldtäkter, enorma kostnader, ”socioekonomiskt belastade områden”, ”utanförskap”,…o.s.v. det finns hur många exempel som helst på att den förda invandringspolitiken är en ren katastrof för landet och fruktansvärt kostsam.
Tror faen att folk får en brist på tillit! Men dessvärre får de inte reda på vad som händer eftersom media mörkar alla negativa konsekvenser den förda invandringspolitiken har.

Hr. Reinfelds lösning är att de får jobb. Men nu finns det inga jobb. Vi har en ungdomsarbetslöshet på runt 25% och en generell arbetslöshet på 8-10%, trots detta importerar man massor med lågutbildade människor som vanligtvis inte kommer i arbete inom 5-10år. Vad är pay-backtiden på dessa hr. Reinfeldt? Vart tog argumentet om 40-talisterna vägen? Nävisst nä, det var en lögn...

Sedan ska man trycka tillbaka ”våldets och brottslighetens konsekvenser”. Ursäkta, men det är ordbajseri. När ett brott inträffat är skadan skedd. Man kan ju mörka att det skett överhuvudtaget, eller mörka att det är invandringsrelaterat, som brukligt är i media, men vad hjälper det den våldtagna kvinnan i det enskilda fallet (se tidigare blogginlägg). Hon kanske blir mindre våldtagen? Eller gör 15 psykologer saken bättre? Kanske rent av ogjord?

”Då eroderas deras bas” (förutsätter jag att man skulle skrivit). Varsågod hr. Reinfeldt! Man må leta med ljus och lykta efter en enda positiv sak med den sanslösa invandring som nu bedrivs. Visa gärna med ren oförfalskade fakta och statistik det positiva med den invandringspolitik som regeringen (med stöd av MP), ni nu bedriver. Ni har haft regeringsmakten i 6 år drygt nu. Presentera fakta och statistik, det är ju en snuttefilt i detta land. Var är utredningarna från BRÅ?

Ärligt talat statsministern – det verkar vara sju partiers bas som eroderas, bara medborgarna fick reda på sanningen. Eller kanske jobbar någon på att begränsa den grundlagsstadgade yttrandefriheten i just dessa frågor....? 

Shoot hr. Reinfeldt! Ordet är ditt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med till 100% Inget kan stoppa SD, tror på en rejäl ökning av väljare till nästa val, se resultaten från gymnasieskolorna i Sverige. Det ger en indikation. Sverige är fn en herrelös skuta, Titanic revival.

Urban sa...

Helt ratt,det ar dagens skolungdomar som ar morgondagens valjare,och det ar dem som far uppleva kulturen nar den ar som bast pa nara hall.FR har all anledning att vara orolig.

Ulmerkotten sa...

Liknelsen är ganska bra med Titanic. Man lurade i alla att det var världens största osänkbara skepp, och ångade på i full fart trots farorna.

I Sverige lurar man i befolkningen att vi är världens bästa multi-kultiland och fortsätter med oförändrad fart att importera massor med problem i form av kriminalitet och kostnader.
Det är ju mer "spännande" som Reinfeldt uttrycker det och ångar på med full fart med att importera invandrare från främmande kulturer. Precis som kaptenen på Titanic ville slå hastighetsrekord och beordrade full fart över Atlanten.


Ja, SD har stor potential, och lavinen har just börjat rulla. Ju fler som inser att hela PK-bubblan är en stor bluff, ju fler väljare blir det.

Anonym sa...

Det var talande att Reinfedt sade att man skulle trycka tillbaka konsekvenserna av brottslighet - inte själva brottsligheten. Han medger alltså att han är oförmögen att göra något åt den skenande brottsligheten (vilket vi f.ö. redan lagt märke till). Nu ser vi verkligen fram emot de åtgärder som statsministern kommer att vidta för att konsekvenserna av brotten skall försvinna samtidigt som brottsligheten fortsätter öka.

Ulmerkotten sa...

Javisst. I stället för att se till att det inte börjar brinna, tycker Reinfeldt att det är bättre, att dels låtsas som det inte brinner, och sedan köpa fler brandsläckare.

Anonym sa...

Sagan om Fredde

http://bit.ly/uXZCYe