måndag 5 december 2011

Nageln i PK-ögat

Det här är en rätt intressant artikel. Man provar olika angreppssätt men inget fungerar. Man går som en katt runt het gröt letar efter problem, motsägelser och lagbrott. Problemet man har är att det inte finns några. Man snackar om extremhöger och liknande. Klokt nog gör man det bara i rubriken eftersom det står både SD och extremhöger i samma rubrik, det är alltså med det ingångsperspektivet läsarna ska starta. Sedan kommer en massa påståenden man ska ta som fakta, vilket givetvis är mycket tveksamt. Kanske finns det några uns av sanning, men de är mycket få.

Problemställningen är mycket enkel och det gäller följande:
Politiker och media mörkar sanningar när det gäller den förda invandringspolitiken för svenska folket.
Man berättar inte kostnader, problem, brottslighet eller negativa saker eller något annat som kan vara negativt när det gäller den förda invandringspolitiken och invandringen. PI och nu Avpixlat berättar om just detta. Det är demokrati – att medborgarna får reda på vad som egentligen sker och händer. Dessa saker berättar inte media om, och det är mycket sannolikt baserat på direkta order man har från politikerna. Deras bevekelsegrunder vet jag inte, men helt klart är att man har order om att framställa invandrare, invandring, ”berikning” och allt vad gäller denna fråga som positivt, samt vidare att nedtona allt negativt, oavsett vilka konsekvenser det får för ”vissa befolkningsgrupper”. Det sista kan ju vara våldtagna kvinnor, då man i pressen mörkar varenda fall av våldtäkt då en ”icke europé”, begår sådana. Skulle det (mycket undantagsvis), vara en europé publicerar man det dock opixlat. Vidare har vi fenomenet med att kommentarer och blogglänkar bara försvinner. Det finns nämligen ett företag i Varberg som heter Interaktiv Säkerhet AB, som raderar alla kommentarer i tidningar som inte är politiskt korrekta. Alltså, är kommentaren inte politiskt korrekt raderas den, även om den inte strider mot lagen eller de av tidningen uppsatta reglerna. Bara politiskt korrekta kommentarer tillåts.
SvD:s handhavande av denna blogg är ett typexempel – man har generellt bannat denna blogg oavsett vad jag skriver om, och inga länkningar visas i SvD. Är det tryck och yttrandefrihet?

Slutligen skulle jag vilja lista de fyra propagandatekniker man använder sig av:
 1. Rastertekniken; man berättar bara den del av verkligheten man vill att läsarna ska få. Man sållar bort all negativ information, och ger därmed läsarna/tittarna den bild man vill skapa.
 2.  Man berättar bara positiva saker för det man vill propagera för, och allt ger exempel, intervjuer (av väl selekterade personer), och annat som visar det man vill propagera för.
 3. Man ser till att negativ information inte kommer ut eller skapas så någon får tillgång till den. BRÅ hade t.ex. en utredning för fem år sedan som omfattade fem år. Denna visade att utlandsfödda var kraftigt överrepresenterade i brottsstatistiken. Har du sett någon ny sådan utredning av det statliga organet? I Norge publicerar man vad man vet och fakta, varför görs det inte i Sverige?
 4.  Bilder med leende personer med invandrarbakgrund är en klassiker. Gärna i arbetssituationer, med arbetskläder. (missa inte denna artikel från igår! ). Ju mer lyckliga invandrare på bilder, ju bättre. Kombineras helst och gärna med idrottsprestationer och ungdomar av visuellt utländsk härkomst.


Så visst kan man, som i artikeln försöka torpedera PI tidigare, och idag Avpixlat. Men bemöt argumenten i stället! Jag tar gärna en debatt, här och nu, eller i en talarstol, inga problem. Det gör de som skrivet på Avpixlat åxå, men ingen törs emotsäga det som påstås. Lite spridda skurar av allmänt svammel som i artikeln kommer. Men låt oss prata fakta och sakargument.

Jag är inte rasist, nazist eller ”främlingsfientlig”, men jag ifrågasätter den förda invandringspolitiken. Just detta är säkert svårt för vissa att fatta, så läs den kursiva meningen innan några gånger till, till dess du inser skillnaden. Om det tar en timme – bemöda dig inte att svara. (Men då kan då få en nyckelpost under Ullenhag eller Billström…).

  2 kommentarer:

  Anonym sa...

  Helt rätt!

  Jag blev portad i DNs kommentarsfält om "Invandrarna". Det säger en del om vart yttrandefriheten tagit vägen och hur man krampaktigt försvarar det förödande flyktingmottagandet.
  Förtroendet för DN har rubbats i grunden.

  Anonym sa...

  Tänk att Sverige givit bort en hel stad! Södertälje är inte längre den stad där kristna eller ateister kan tänka sig bo. Det är horribelt! Tråkigt, ledsamt och förtvivlat!