tisdag 6 december 2011

Vems fel var denna gruppvåldtäkt?

Om nu man plockar hit en skog med personer från Somalia, Afghanistan eller var de nu kommer ifrån, förser ihop dem i en flyktingförläggning och lullar med dem beter de sig givetvis som de vill. Jag känner inte till deras kultur, men det är helt uppenbart att våldtäkter är något accepterat, i synnerhet i detta fall eftersom så många begick den. Givetvis är de skyldiga till våldtäkten, och ska straffas av svensk lag. Denna lag gäller än så länge i detta land, men det är väl bara en tidsfråga innan man tvingas ändra den så att sådana här handlingar får mindre/kortare straff och hänsyn ska tas till kulturella bakgrunder. Fängelserna är ju fulla av berikare som kommit hit och begår brott, så att sänka straffen är ju en lösning, som vi såg för några dagar sedan för att få mer ”plats” i fängelserna. Principen är ju redan fastslagen när det gäller narkotikasmuggling, (länk DN 26/11), så varför inte när det gäller våldtäkter? Mängdrabatt, gruppvåldtäktsrabatt på straffen....?

Som vanligt är detta ingen nyhet och pressen undanhåller att det är "flyktingar", eller "ensamkommande flyktingbarn" som är brottslingar. Så låt oss analysera vad de fyra drakarna skriver:

SvD skriver ”…misstänkta för en grov våldtäkt i Småland i fredags.” 
Hoppsan, har man inte mer detaljer. Någonstans i Småland? Varför inte någonstans i Sverige? Inga kopplingar till s.k. flyktingar eller den flyktingförläggning brottet skedde på.

Sedan har vi DN, som skriver ”…i närheten av järnvägsstationen i Ängelholm.”
Ok, vad har en järnvägsstation med saken att göra. Ska svenska kvinnor inte gå i närheten av järnvägsstationer eller vad är meddelandet? Eller ska kvinnor passa sig för Ängelholm?

”Enligt Höglandsnytt greps männen på migrationsverkets förläggningar.”
Ojoj, Expressen vågar gå ut med att männen greps på ”migrationsverkets förläggningar”, flera stycken alltså, i Sverige, i Småland, vid järnvägsstationen i Ängelholm kanske.

”Festen i småländska Höglandet slutade i tragedi.” hette det först i AB. Ok, ”svenska höglandet”, Aftonbladet har det tydligen svårt med geografi åxå. Givetvis inte ett ord om flyktingar och att det är en skog med berikare som utfört denna våldtäkt.

Om nu någon tror att detta är en ren tillfällighet att man mörkar att det handlar om en gruppvåldtäkt, och just av kulturberikare, av afrikanskt ursprung, kan ni ju fundera på hur många sådana här tillfälligheter det egentligen finns i svensk press. Man skriver inte att kvinnan blev våldtagen på just en ”flyktingförläggning”, man nämner inte ett dugg om förövarna, och man gömmer sig bakom ”utredningstekniska skäl”, vilket är en ren lögn.

Men nu har vi medbrottslingarna. Det är svenska politiker och journalister. Ni är definitivt medskyldiga till denna grova våldtäkt. Alla fyra artiklarna mörkar att de som kommer till detta land från vissa länder är mycket benägna och begår våldtäkter i en mycket överrepresenterad grad än svenskar. I synnerhet överfallsvåldtäkter och som i detta fall gruppvåldtäkter. I och med att detta mörkas, vet svenska kvinnor inte om vilka faror de utsätter sig för i kontakter med dessa ”berikare”. Alltså, eftersom politiker och media inte berättar sanningen finns det ett antal kvinnor varje år som våldtas för att de inte informerats om sanningen, och de risker de utsätter sig för i kontakter med dessa personer. Media och i synnerhet svenska politiker som sjunger invandringens lovsånger har mycket stor del i en kollektiv skuld för våldtäkter som denna. Alla fyra artiklarna är ett typexempel på detta och min poäng. Det var väl ett rent under, eller ett tryckfel att skriva att de greps på ”migrationsverkets förläggningar” av Expressen. Det blir väl bassning av chefsredaktören. Att ”berikare” och ”nybyggare” begår brott och i synnerhet så grova brott som gruppvåldtäkter ska svenska medborgare inte få veta. Det är ju stackars ”ensamkommande flyktingbarn”, inte våldtäktstmän. Det har man fått order om.

3 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Jag tror på en allmän amnesti så småningom just för att kåkarna är fullpackade. Då får man loss gott om lediga platser som man kan sätta in alla svenskar som kommer dömas för rasism och olika tankebrott. Dom skall dessutom sitta inne väldigt länge eftersom staten ser allvarligt på just sådana brott.

Urban sa...

Vems ansvar blir det den dagen folk borjar trottna pa detta och bildar ett medborgargarde? Stall politiker som ansvariga till detta vansinnes projekt som gick overstyr for manga ar sedan.Jag ar forvanad att inte fler tar lagen i egna hander nar deras fru eller syster rakar ut for dessa svin.

Ulmerkotten sa...

Jäpp, men varenda kvinna som inte är medveten om de risker hon utsätter sig för och som en följd av detta blir våldtagen, är politikerna och journalisternas fel.

Och eftersom det nu verkar som antalet våldtäkter ökat drastiskt de senaste åren, jag har inte kollat och kanske är det mörkat av BRÅ. Dessutom vet vi att dessa brott till mycket stor del begås av invandrare från vissa länder/kulturer. Då är det medias och politikernas förbannade skyldighet att upplysa och att åtgärda problemet. Annars är de medskyldiga eller vållande.

Detta är ur Lilla Saltsjöbadsavtalet (som inte finns), från 1987: "Att under en tidsperiod av fem år systematiskt nedtona de negativa effekter som utpekande av speciell rastillhörighet vid brottslig verksamhet kan komma att ha för drabbade populationer."

Kul va' om man är är en liten tjej som blivit våldtagen? Otur att just du skulle vara "drabbad population".