söndag 8 januari 2012

Jag är nog rasist...


Avpixlat har idag en artikel om islam på denna länk.

Man har en liten rulle som handlar om saken av en engelsk författare, som snackar lite ytligt om det fundamentala problemet och slutar med att muslimer kräver att kvinnor ska klä som spökplumpar eller vandrande sopsäckar för att inte väcka män åtrå eller riskera bli våldtagna.
Frågeställningen är intressant, och för mig en ren självklarhet, med slutsatsen kommer man till Sverige för att bosätta sig här ska man bli svensk.

Just när det gäller islam uppstår problematiken att det är en religion. Men egentligen är det ingen skillnad mellan en tro på en religion eller en politisk ideologi. Nazism och rasism är två politiska ideologier jag tar direkt avstånd ifrån, men jag ska tydligen tvingas acceptera kommunism som tagit livet av mångdubbelt fler än nazismen.

Givetvis kan man inte räkna i antalet avrättade de senaste 120 åren eller så, utan ytterst handlar det om människovärderingar, och acceptens av de som inte har samma värderingar som jag. Jag kan leva med att det finns andra värderingar än mina, så länge de håller sig inom lagens råmärken.

Men det gör inte islam. Man gömmer sig bakom att vara en ”religion”, och på så sätt lurar man naiva västerlänningar att det är något som ska respekteras. Problemställningen är bara den att hela islam är i direkt konflikt med det samhälle jag vill se som svensk. Vidare nedvärderar man mig som svensk eftersom jag inte är troende, emedan jag ska respektera muslimer. Ursäkta, men det gör jag inte. Tvärtom, om någon hävdar att han eller hon är muslim hamnar man åtskilliga respektpinnar ner på min acceptansstege. Anledningarna till detta är ganska enkla;
För det första talar det om för mig att personen måste vara rentutsagt dum som tror att en bok som skrevs på 600-talet i en annan världsdel ska gälla, ouppdaterad och varenda bokstav idag 2012 i Sverige. Personen tror alltså inte att utvecklingen går framåt och att mänskligheten inte lärt sig något på 1400 år. När det begav sig var jorden platt, och ingen visste något annat. Vikingarna började fara runt vid denna tid, erövra plundra och handla. Är asatro en accepterad religion?

För det andra bryter mycket av det som står i koranen mot svensk lag. Svensk lag står över all religion, och alltså borde det inte vara något som helst problem att antingen förbjuda hela koranen, eller kräva att de stycken som bryter mot svensk lag tas bort.

Om jag på denna blogg uppmanar till mord av muslimer är det olagligt, och jag gör det inte heller. Men det är helt fritt fram att trycka och sprida koranen i vilken det står i klartext att den som dödar otrogna kommer till himlen och blir belönade. Sedan finns det givetvis en massa andra direkt verklighetsfrämmande saker i koranen som inte hör hemma i en modern västerländsk kultur, gällande t.ex. jämställdhet, månggifte, uppfostran, syn på homosexuella m.m. men ingen reagerar när de idiotiska saker som står i koranen predikas i detta land. Det är ju religion.
Ånyo - det spelar ingen roll om det är religion eller en blogg, bok, kommentar i en tidning eller vad katten som helst; det är förbjudet enligt svensk lag.

Men tänk, alla svenska politiker tittar åt sidan och menar att jag som svensk ska acceptera denna berikning, som klassar ner mig och enligt koranen bör dödas, eftersom jag är otrogen. Det ska jag acceptera och välkomna berikningen, samt se mellan fingrarna med att skattepengar går till att bekosta spridning av islam i mitt land, inte minst genom den sanslösa import av muslimer som blåljuger och kallas för flyktingar för att via Migrationsverket få ett bättre liv i Sverige, och sedan kunna plocka in halva släkten som anhöriginvandring.

Nix. Jag är inte rasist och vill inte heller bli det. Men jag börjar känna en generellt avog inställning till alla politiker inom sjuklövern, för att de inte bara förstör mitt land utan även slösar bort enorma mängder skattepengar, emedan de ljuger mig rätt upp i ansiktet både om paradiset i det multikulturella landet som vi kan se exempel på t.ex. i Malmö, och dra i mig lögner om att islam kan samexistera med andra religioner eller "icke troende". Prova att bland olja och vatten, det fungerar lika bra.

Det kanske är rasism att tycka illa om dessa politiker. I så fall är jag rasist. Tack!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med dig i allt du skriver. Tyvärr blir vi stämplade som främlingsfientliga eller rasister av den enkla anledningen att vi inte tycker samma som det politiska etablissemanget. Detta händer i det demokratiska Sverige år 2012 där vi också har yttrandefrihet och jämställdhet.

Det är mycket märkligt för vårt lands och folkets väl tycker man borde gå före alla andra intressen. Därmed inte sagt att Sverige inte ska hjälpa folk som har det svårt men det hela har ju urartat och liknar mer än dålig komedi än någonting annat.

Anonym sa...

Jag håller med dig till 100%.

kan ni nämna ett enda land med islam som statsreligion som inte är i krig eller har inre oroligheter ?
Islam - fredens och toleransens religion :P

Caesar Apostata sa...

Islam är verkligen idag det största hotet som mänskligheten, i synnerhet i Europa/Ryssland erfar (Mellanöstern/Norra Afrika är ju redan där), och värre och värre blir det för varje år. Resultatet kommer inte att bli vackert, men vi får hoppas och se till att det är islam som lider nederlag, och inte vi.

Caesar Apostata sa...

PS. Intressant om viner där uppe på din blogg. Är nu ingen vinkännare, även om jag uppskattar elixiret - det bästa jag smakat är ett lantvin jag råkade hitta i Ungern; den hette något i stil med Kekburgundi. Tillverkas vid Balatonsjön. Ska ha det du skrivit i minnet, ifall jag en dag besöker Baden-Baden. DS.