fredag 20 januari 2012

Vårt statsöverhuvud i Norra Mogadishu


Här kommer dagens propagandaknep. Bakgrunden är att alla vet att Malmö har blivit en gangsterstad på grund av den sanslösa invandringen som skapat olika motsättningar mellan grupper och givetvis även gängkriminalitet. Pressen tiger om detta, man nämner problemen och incidenter, vanligtvis i form av skottlossningar, mord, bomber, våldtäkter, rån, vapeninnehav uppeldade bilar, narkotikasmuggling och annat som är en ren följd av den invandringspolitik man fört och för.  Man nämner givetvis inte ett ljud om att det finns någon som helst överrepresentation i all denna kriminalitet av personer med ”utländsk härkomst”, det är tabu. Man skickar polisens 200 män starka GOB-grupper till Malmö för att röja upp i träsket på alla upptänkliga sätt och Sydsvenskan hade igår en artikel om att man skulle samverka med en massa myndigheter för att komma till tals med problemet.  GOB står förresten för Grov Organiserad Brottslighet.

Men vad är det gemene man förknippar med just Sverige om inte kungahuset?
Så nu gäller det att få kopplingen mellan Malmö och att det skulle vara någon form av ”svenskt” problem. Alltså åker kungen till Malmö. Låt mig gissa att han inte valt att åka dit själv, utan mer eller mindre var piskad av PK-politikerna i sjuklövern.

Kungen är vårt statsöverhuvud, helt utan makt, och en ren symbolperson som man plockar in för att ge bilden av att han som kung och statsöverhuvud, samt frontalperson engagerar sig för Sverige.
Han vet likväl som alla andra; problemen är skapade av de svenska politikerna, och den förda invandringspolitiken. Han har inte ett dyft med det att göra. De som begår brotten är inte svenskar, de vill inte vara svenskar och kommer sannolikt aldrig att bli det, trots att man givit dem svenskt medborgarskap i många fall. En form av bekvämlighetsflagg, eller bekvämlighetsmedborgarskap. Grogrunden i Malmö är helt perfekt, och det kommer att sprida sig över landet, och vi kommer att bli ”berikade” av ”entreprenörskapet” och ”nybyggarnas” aktiviteter. Det är alltså en smula beklämmande att kungen spelar med i denna cirkus. Han borde fatta att han borde överlåta hela problematiken till de som skapat problemen, vilka är sjuklöverns politiker i riksdagen. Han borde aldrig åkt till Malmö, med kommentaren: ”Ni har skapat Norra Mogadishu, när det blir svenskt igen ska jag fundera på saken.”.

Länkar


2 kommentarer:

VoP sa...

Samtidigt är ju kungahuset vårt största socialfall. Han gör nog som han blir tillsagd. Egentligen borde väl statsministern åka till Malmö och tala med "folket". Men Reinfeldt har ju guldläge nu eftersom oppositionen är splittrad och omtumlad av Juholt affären. Han kan i princip skita i allt utan att någon invänder.

Anonym sa...

Kungen har helt klart noterat att det åter smäller nere i Skåne.
Konungen reste sålunda själv ner för att se plundrandet och härjandet. Oroad noterade han att Danskarna byggt en bro och etablerat fotfäste i södra Sverige. (Förra gången gick ju Dansk j-vlarna igenom isen minns vår regent och småmyser). Patrasket som för ett j-a liv i Malmö torde vara Dansk förtrupp som ska destabilisera regionen inför ett Danskt övertagande. Malmöborna påbörjade "brända jordens taktik" och satte sålunda fyr på allt av värde samt skickade skyndsamt bud och desperata vädjanden till hufvudstaden om att sända efter Konungen och hans knektar för att bistå med att återigen sparka Dansken över sundet. Konungen tvekar dock och säljer Skåne till Danmark som slutligen löser Christiania problematiken och flyttar hela staden, pundare och hachfabriker, till Sverige, mer precist där Malmö förut låg. //Pelle