måndag 16 januari 2012

Ullenhag, en lögn och floskelspruta

Ullenhag staplar dumheter på varandra, och dessutom rena lögner. Senast var det en rad påhittade ”myter” som han själv hittat på, valt och hade svar på. De negativa sanningarna om invandringen och den förda invandringspolitiken undvek han vackert.

Nu har han hittat på att det ska vara någon ceremoni när någon blir svensk medborgare. Detta skulle på något sätt gynna integrationen. Nu har vi bara några problem; det första är att varken denna regering eller de dessförinnan har drivit en politik som avser att integrera de som kommer till detta land. Det är precis tvärtom, den som kommer till detta land ska få behålla sin kultur sina vanor och man ska respektera att de har en rent vansinnig religion som heter islam. Denna står i direkt motsats till ett modernt västerländskt samhälle, på ett otal punkter, och koranen uppmanar till mord av otrogna.

Denna acceptans kallas multikulturell och är både historiskt bevisbar som rent felaktig och ej fungerande, och duger inte det som bevis är det bara att se hur utvecklingen går i de områden där man har stor andel invandrare, som Rosengård, Tensta/Rinkeby eller i Södertälje. Det är klara bevis på att både integrationspolitiken bara är segregationspolitik och att det multikulturella samhället är dömt att misslyckas. 200 poliser, specialiserade på grov organiserad brottslighet (GOB), har i dagarna allokerats till Malmö för att i desperation försöka dämpa den grova och organiserade brottsligheten. Någon gång i slutet på förra året läste jag att tullen dittills beslagtagit 16 ton khat under året. Hur många ton har man inte beslagtagit? 

Det enkla faktum att den förda invandrings och integrationspolitiken har på många sätt varit rent vansinnig och att vi tagit emot alldeles för många under en kort tid som varken kan, vill eller behöver integreras. Brottsligheten, ”utanförskapet”, och skolresultaten talar sitt tydliga språk.

Ullenhag och sjuklövern, verkar tro att integration har att göra enbart med SFI, och det har till och med varit snack om att man ska betala invandrare för att delta i gratis undervisning.

Det verkar snarare som att svenskt medborgarskap har blivit någon form av bekvämlighetflagg för få en stunds vila, kanske dra hit halva släkten, att kunna resa dit man vill och fortsätta väpnade kamper och terroristverksamhet. Hur var det nu med Fuad Shangole som reste hem och beordrade avrättningar och stympningar, eller är med den här tomten som var ”libanes, men även hade svenskt pass”. (länk). Han var alltså svensk medborgare, men han hade en svensk flickvän, vilket man blåser upp i rubriken, underförstått att han inte var riktig svensk. Inget negativt om invandring eller invandrare får publiceras.

Men åter till Ullenhags artikel. I slutet kan man läsa avrundningen” Medvetna om behovet av invandring och invandrare försöker vi skapa en medborgaranda som bygger på ansvar inför den gemensamma framtiden.

Detta är rena lögner.  Det finns inget som helst behov av invandring, och vi har redan plockat in alldeles för många och problem är uppenbara. Vi har dessutom en arbetslöshet på 8-10% och en ungdomsarbetslöshet på runt 25%. Svenska ungdomar flyr till Norge för att ta skitjobb.
Medborgaranda”, vad säger man? Världsklass i floskler. De senaste regeringarna inkluderande sittande, har skapat segregation, kriminalitet och ”utanförskap”. Det ska man tydligen fortsätta med, och inte ha några som helst kunskapskrav när det gäller svenska, Sverige eller det svenska styrelseskicket. Har man varit i landet tillräckligt länge blir man automatiskt svensk, och får ett svenskt pass per automatik. Snart kommer man väl dela ut svenska pass till illegala flyktingar, som kallas för "papperslösa" om de säger att varit i Sverige några månader.

Men mest illa i hela meningen är faktiskt ”den gemensamma framtiden”.  Sverige är världens äldsta land, vi har en lång historia, och mycket att vara stolta över. Man ärver landets historia och sina traditioner från sina fäder, och för dem vidare till sina barn. Det var något jag gjorde militärtjänst för, för att med vapen försvara. Det Sverige jag kände med de traditioner jag lärt mig dagtingas nu med multikulti och islam. Jag ska skämmas för att vara svensk och se allt knutet till invandringen som ”berikning” och att ”nybyggare” hjälper Sverige. Trots den enorma kostnaden som ingen vet, kravallerna, brottsligheten och våldtäkterna.

Tack Billström och Ullenhag! Men min stora fundering är faktiskt om det finns människor som tror på det ni publicerar och säger, och vad värre är - röstar på Er. Så förbannat korkad kan väl inte en normal svensk vara, eller?

1 kommentar:

Urban sa...

Joda! sa dumm ar faktiskt den normale Svensken,som bekant sa var det 94% som inte rostade pa SD om det ar ett tecken pa ointilligens far var och en bedomma,men nu borjar mera fakta om hur illa stallt det ar inom vissa omraden dyka upp, om da majoriteten fortfarande valjer att rosta pa alla mupppartier,ja da har vi facit i hand!Personligen tror jag inte SD far mer an 10-12% i nasta val och jag anser redan nu att majoriteten av Svenskarna ar bra korkade och som bekant,som man sar far man skorda.