onsdag 4 januari 2012

Spännande med "berikning"


Ok, politikerna försöker flytta fokus från det enkla faktum att det är deras förda invandringspolitik som orsakat problemen i Malmö. Man skyller på att det finns så många illegala vapen, som en anledning till att så många skjuts.

Javisst är det så att de som har illegala vapen använder dem vid behov, men det kräver just att det ska finnas ett behov och en vilja att använda dem. Vapnet i sig självt dödar ingen. Felet ligger alltså i den totala avsaknaden av integrationspolitik, som snarare är segregationspolitik, (läs även texten i grundlagen i mitt förra blogginlägg), att man klumpat ihop de som kommit till detta land i vissa områden, samt att man inte kan eller har bekämpat gängkriminaliteten. Har man kriminella gäng som kämpar om makten och har konflikter kommer de ta varann av daga, och skjutvapen är då ett rent redskap, men så länge viljan finns spelar det mindre roll om det finns illegala vapen eller ej. Vill man döda någon finns det dussintalet sätt, men det är givetvis praktiskt med skjutvapen och det lämnar lite spår. Men mängden illegala vapen och att de används är bara ett symptom på sjukdomen, som är invandringspolitiken och gängkriminaliteten.

En liknelse; om jag ger kraftiga smällare till ett gäng tioåriga grabbar, och de skadar sig på smällarna, vems är felet? Att det finns smällare?
Eller varför inte nästa gång du blir tagen för fortkörning, försök med detta: "Det är bilens fel. Den går ju att köra över hastighetsbegränsningarna."

Men då ger sig politikerna på vapenlagarna och vill skärpa straffen eftersom man inte kan tillstå att man själva orsakat problemen vi nu ser i Malmö och Södertälje, och kanske snart i resten av landet. Något måste man ju göra i ren desperation, eftersom man står handfallen och inte kan erkänna fakta, sina egna tillkortakommanden och allra minst (Gud förbjude i talarstolar och i media), att dessa problem är orsakade av invandrare.

Alltså ligger problemet dels i viljan att skaffa sig vapen, och även i viljan att använda dem. Jag har hela huset fullt med vapen i form av förskärare, knivar, saxar, och ståltrådar, yxor, hammare annat som kan användas för att döda folk. Och det finns runt 500.000 jägare som har vapen i detta land som aldrig skulle drömma om att använda dem till annat än jakt eller prickskytte.

Men för att citera statsministern i riksdagen”…det multikulturella samhället är mer spännande”. Det kan man ju inte förneka. Det är en form av spänning med skottlossningar, våldtäkter, rån och bilbränder som det multikulturella samhället bevisligen för med sig. Eller är det rentav ”berikande” på nysvenska?

Lite länkar:
och DN

2 kommentarer:

Anonym sa...

Politikernas totala avsaknad av insikt, men också ointresse av att se verkligheten som den faktiskt är blir ett allt större problem. Resultatet av detta blir nu allt tydligare i storstadsområdena där invandrargettona växer fram som infekterade varbölder. Undrar hur många av dessa välbetalda herrar och damer som någonsin ens satt sin fot i ex. Rosengård? Eller bott där? Jag gissar att svaret blir noll!

Ulmerkotten sa...

Anonym.

Det spelar ingen som helst roll om de varit i Rosengård, eller om de bor i Danderyd. Saken med politiker är att de har hela ansvaret för vad som sker i samhället.
Javisst, de spelar dumma. Men ansvaret för varenda mördad person är deras likaväl som gärningsmannens, då hela problematiken härstammar ur både gamla konflikter utomlands som man importerat hit, kriminalitet, samt ren naivitet när det gäller något flummigt "multikultisamhälle" som varenda sunt tänkande människa inser vara (och är) en ren utopi.

Så det spelar ingen som helst roll om de besökt eller bor i Rosengård. De har ansvaret för allt som händer i Rosengård, Danderyd, Östermalm, och var du vill.