onsdag 29 augusti 2012

Bo där man lär


Det här är lite talande, eller rättare sagt inte. DN visar på denna länk att de ansvariga politikerna i Stockholm ratar invandrartäta områden. Man bor i innerstaden vanligtvis. Samtidigt vet vi ju hur man vurmar för mångkultur, och hur politikerna mörkar alla problem invandringspolitiken för med sig. Igår hade vi t.ex. en våldtäkt i Tensta, och idag ett rån mot de som skulle fylla på en bankomat. Tja, det behövs egentligen ingen lista på alla problem som de invandrartäta områdena har, och alla vet det förhåller sig i verkligheten. Detta trots socioekonomiskt stöd, och t.ex.  Järvaprojektet där miljonerna bara pumpas in utan att egentligen ge något resultat förutom att problem sopas under mattan, och politikerna kan visa på vilka krafttag de tar i ”socialt belastade” områden. Men det finns ingen statistik att tillgå, allt emedan politikerna snackar sig varma för mångkultur och acceptans, och den som inte instämmer är ”främlingsfientlig” som bäst. Att det inte finns någon statistik är i sig mycket märkligt i statistikens förlovade land. Det verkar faktiskt som politikerna gett BRÅ order om att på inga villkor undersöka eller presentera något som visar på en överrepresentation när det gäller brott som pekar på invandrartäta områden eller personer med utländsk bakgrund.

Det finns ett gammalt ordspråk som lyder att ”man ska leva som man lär.”  Alla de stockholmspolitiker som, kanske under partipiskan, tycker synd om och vurmar för det mångkulturella samhället, ratar det uppenbarligen själva, men menar att andra som blir påprackade det är ”främlingsfientliga”. Här kommer ett typexempel; Erik Ullenhag, som flyttade sitt kontor till Rinkeby/Tensta en vecka, bor själv (enligt Hitta.se), på Roslagsgatan i centrala Stockholm. Att vara i Tensta/Rinkeby en vecka, sannolikt bevakad av SÄPO, skulle då visa hur han vurmade för invandring och kulturberikning. Men själv bor han inte i ett sådant område. Men i vartenda anförande som jag hört, pratar han sig varm för det fina med kulturberikning, men han vill inte ha det själv, utan bor i Vasastan. Men som jag påtalade i förra blogginlägget, han vill givetvis blanda sig i debatten om Forserum, och samla lögnaktiga politiska poänger på det. Vad skulle han tycka om hela hans trappuppgång på Roslagsgatan blev full av somaliska ”flyktingar” i varenda lägenhet? Att ungdomsgäng börjar härja i trakten och bränner bilar, kvinnor våldtas, skottlossningar, o.s.v. vilka är direkta ”fenomen” som tvivelsutan är kopplade till invandringspolitiken.  Vad tror du Ullenhag? Är du inte i paradiset då och kulturberikad?

Men ånyo; jag efterlyser statistik från BRÅ, när det gäller kriminalitet och invandare. Den senaste statistiken som finns att tillgå är snart sju år gammal och omfattade fem år. Den visade på en mycket raftig överrepresentation, i synnerhet när det gällde våldtäkter och sexualbrott. Var är statistiken idag, i statistikens förlovade land? För det väl inte så att politikerna ger statliga myndigheter order, eller funkar det som i DDR…?

Add: Tja, Censur och DDR... kolla hur många länkningar till bloggar DN tillåter. Och givetvis är kommentarerna censurerade. Men inte i Sverige? 2012? Yttrande och tryckfrihet är ju stipulerat i grundlanden, eller?

1 kommentar:

Anonym sa...

Inga nyheter för dig, men du kan finna detta intressant:

Och det de faktiskt menar, den grundläggande ”intellektuella” komponenten i invandringsindustrin, är lättsammanfattad:

Svenskar har det så bra att de gott kan tåla lite förslumning och gruppvåldtäkt.


http://solguru.motpol.nu/?p=2480