söndag 19 augusti 2012

Om nötkreatur


Det finns djur som är så dumma så att när de får en bestraffning inte inser vad som orsakade denna. Tänk dig en ko som går emot ett elstängsel. Kon konstaterar att det gör ont men gör ingen som helst koppling till elstängslet. Alltså kommer denna ko att gå emot elstängslet igen, igen, och igen, och varje gång konstatera att det gjorde ont men inte fatta att det var kontakten med elstängslet som orsakade smärtan.

Vi har nu politiker som totalt förnekar alla problem med den förda invandrings och integrationspolitiken i form av ren kriminalitet m.m., och dessutom kostar enorma summor. De gör inga som helst kopplingar mellan den politik de förordar, och de problem och den kriminalitet vi ’de facto’ ser idag, och den politik de för.

Nej då, är du dum som en ko, rekommenderas du tro på det multikulturella samhället, vars paradis fortfarande är inom räckhåll, med visioner, flum och helst på nysvenska. Åsnan och moroten. Tro att de som inte förordar det är rasister, eller främlingsfientliga.

Men vi främlingsfientliga, eller rasister (välj själv), som insett att allt är rena lögner och propaganda, oftast på nysvenska inbäddat i svammel, visioner och rena utopier och vars kommentarer och blogglänkningar raderas i media, vad ska vi göra?

Ingen törs ta debatter med oss, ingen har argument. Alla skyr oss som pesten. Det är ett under att man inte raderar bloggar som denna, vilken bara uttrycker mina åsikter och de är definitivt inte politiskt korrekta. I Nordkorea, Kina, Venezuela, Kuba och Iran, stänger man ju ner siter som inte passar. Det kommer väl snart hit, för ditt eget bästa lille medborgare. Denna blogg är sedan år helt bannad av SvD.

Jag vill minnas att det fanns något i svenska grundlagen om yttrande och tryckfrihet, men det kanske var ett tryckfel.

Ursäkta, men vi berättar att elstängsel gör ont vid beröring, och kan en del om ström, spänning och resistans. Men du är ju en ko, och politikerna uppmanar dig ånyo att gå mot stängslet. Denna gång är det nog skönt ska du se. Om inte annat kommer de att viska vackra ord i ditt öra om något som heter ”de vackra sjuklöverängarna” inför valet 2014.

Så nu vet man var uttrycket "valboskap" kommer ifrån, eller hur?

Inga kommentarer: