lördag 11 augusti 2012

Du röstar 2014


Men vad ska vi göra nu då (länk DN)? Sverige är knökfullt av invandrare redan, arbetslösheten skyhög, kostnaderna enorma, inga bostäder, problem med invandrartäta områden som Tensta/Rinkeby. Migrationsverket vill ha mer pengar o.s.v., o.s.v.

Det är så illa att man filar på en lag som ska tvinga ut ”flyktingar” till kommuner, alltså emot kommunernas grundlagsskyddade självstyre, och denna lag lär väl komma upp i riksdagen under hösten, samt kommer inte röna något motstånd med hela sjuklövern som välsignar alla vansinniga migrationspåhitt.

Saken är även den att de senaste årens flyktingpolitik/migrationspolitik fört med sig att befolkningen i mellanöstern vet att det lilla landet Sverige ”flyter av mjölk och honung”. 
Följaktligen kommer man söka sig hit från Syrien, och vi kommer få ett antal försvarstal av Billström och Ullenhag. Partipiskan kommer att vina över kommunpolitiker eftersom lagen inte kommer att hinna träda i kraft, och desperationen, kostnaderna och problemen kommer att skjuta i höjden. Ja, kostnaderna för invandringen är väl redan två till fyra gånger högre än hela försvarsbudgeten, så jag vet inte om man kan prata om ”skjuta i höjden” när kostnaderna är astronomiska redan, och problemen med gängkriminalitet, narkotikasmuggling, illegala vapen, våldtäkter, m.m. redan är minst sagt påtagliga, trots att media försöker dölja detta.

Men man pratar om den arabiska våren. Så hur ska man göra nu med vågen av syrianer som kommer? För att inte tala om alla ”anhöriginvandrare” som kommer till de muslimska ankarmän (ensamkommande flyktingbarn), man skickat hit. Även om de vore högutbildade och kunde svenska, finns det helt enkelt inte arbeten. Arbeten uppstår som bekant inte ur intet, men man agerar som att bara man plöjer ner mer pengar till kommuner och arbetsförmedlingen så uppstår nya jobb.  Simpel och enkel logik.

Man har nu tydligen allokerat 300 miljoner för de 27.000 somalier man räknar med de närmaste åren ska komma som anhöriginvandring. Det gör alltså drygt 11.000 kr/person. Hur länge räcker dessa pengar? Om vi räknar på att det tar ca 10 år för en somalier att komma i förvärvsarbete kan vi alltså dela 11.111kr med 36.500 dagar på 10 år. Det gör alltså att staten allokerar drygt 30 öre per dygn för dessa personer att leva på. Men det förutsätter att alla som kommer hit är i ålder för förvärvsarbetande. Alltså oräknat äldre, som är i, eller når pensionsålder inom tio år. Ej heller barn som har längre än tio år innan de kan förvärvsarbeta.
Men i snitt 30 öre....

Kommunerna börjar nu reagera och vågar i alla fall i lokalpressen uttala sin rena kritik mot detta vansinne. Detta är faktiskt lite glädjande.

Ovanpå det var det syrianerna. Det kanske kommer nya krig i MENA-området, med nya flyktingströmmar. Eller varför inte kopterna från Egypten? De är några miljoner, kanske 5-10, och kommer definitivt inte få det lätt nu när ”muslimska brödraskapet” tagit över.

Så som Sverigedemokrat, funderar man på om man egentligen behöver ha en egen politik. Nu har jag det, och idéer om det mesta. Men vad jag menar är att ingen sund svensk kan rösta på eller understödja den politik som sjuklövern bedriver, och Sverigedemokraterna blir då enda alternativet.

Det är egentligen bara att tala om fakta och få fram fakta, så inser vem som helst att Sverigedemokraterna är enda alternativet.


Men nu är det så att det handlar inte bara om ett missnöjesparti, som inte gillar migrations och den totalt frånvarande integrationspolitiken. Det handlar om ett parti med en egen politik och finansiering av allt. Jag gillar just orden ”trygghet och tradition”. Just som gammal moderat, en aning konservativ och misstänksam, men samtidigt innovativ och prövande allt nytt är det precis vad jag står för. Man kan pröva nya saker, fungerar de inte förkastar man dem, för grunden ska vara just trygghet och tradition.
Men nu har alltså allt gått totalt över styr, politikerna stoppar huvudet i sanden som strutsar, svamlar om totalt irrelevanta saker, hittar på nysvenska och försöker dölja alla problem för oss.
Vi har idag en usel sjukvård, sannolikt den sämsta i hela Europa. Världens näst högsta skatter. Inget försvar. Hög arbetslöshet, och svenska ungdomar flyr utomlands för att få arbete och bättre betalt. Usla skolor där lärarna har dåliga löner och behandlas som skit. En äldreomsorg och pensioner att skämmas för, då de personer som sitter där byggde upp den svenska välfärden.

Mot den bakgrunden, kriminalstatistiken, antalet våldtäkter, och en rad andra faktorer inte minst rent kulturella, tror jag inte ett ord på Reinfeldts, Ullenhags och Billströms nysvenska honungsord om det multikulturella samhällets paradis. Dessa är lögn. Det finns inte ett enda multikulturellt samhälle som fungerar i hela världen, det har Merkel, Cameron, och Sarkozy fattat. Vad Hollande fattar vet jag inte än.

Men det är bara att fatta även för dig, som svensk röstberättigad.

Inga kommentarer: