måndag 20 augusti 2012

Fest på sjuklöverängarna


De är inte lite konstiga de där muslimerna. Först tror de att en gammal bok som skrevs på 600-talet ska gälla 1400 år senare. De har en helt förkastlig kvinnosyn, och några årtiondens snack om jämställdhet ska vi inte nämna. Tja, egentligen finns det hur många rena uråldriga dumheter som helst, och eftersom man inte uppdaterat koranen med tiden, borde varje sunt tänkande människa inse att den inte är tillämpbar eller ens accepterbar i ett modernt västerländskt samhälle. Dessutom uppmanar den till mord, men allt detta ser man mellan fingrarna med, eftersom islam är klassad som religion. Men ånyo, svensk lag står över religioner, och alltså är det bara att i första läget förbjuda koranen och dess spridning i landet, och förbjuda varje aktivitet som inte överensstämmer med svensk lag. Jämställdhet mellan könen och synen på homosexuella kan tjäna som två typiska exempel.

En mer legitim religion, och med rötter i detta land, skulle vara asatron. Det var nämligen en religion samtida med muhammed och koranen. Men den som hävdade att han/hon tror på asagudarna och ville ha rätt att sätta upp gudatempel, eller utföra blot skulle ses som en idiot. Men samtidigt går det bra att få bygga moskéer och att kräva halalslaktat kött.

Men så var det det här med ramadan, som tidningarna måste skriva om, och kalla för en svensk högtid. Det är den inte varken historiskt, kulturellt eller av andra skäl.

Muslimerna är alltså så dumma att de inte äter när solen är uppe, av någon oklar anledning. En form av självspäkeri alltså, baserat på en bok från 600-talet. När sedan späkeriet är slut, har man en fest för att fira att det just är slut. Så jag frågar mig varför man späkte sig i första läget?


För att koppla till mitt förra inlägg; här har vi alltså en ko som frivilligt varje år går till ett elstängsel och står där länge och känner att det gör ont. När kon slutar med det har hon minsann förtjänat en fest på smaskig sjuklöver, på framtidens ängar, för prestationen att stå ut med elstängslet så länge.

Inga kommentarer: