fredag 14 september 2012

Ännu mer arabisk höst

...och snart kommer vintern.


Jaha, kan någon fatta vad tyska och engelska ambassaden i Sudan har med att någon spelar in en film i USA som inte faller muslimer i smaken? Precis som i förra inlägget är svaret; inte ett skit. Detta är en mycket välplanerad al-Qaida-aktion, mot västerländska värderingar, diplomatkåren och länderna i fråga. Terrorism har inga spelregler. Terrorism styr, kontrollerad och under en obksyr s.k. religion är vad det handlar om.

Du lille medborgare, ska dock tro att det går att leva i symbios med muslimer i detta land i den godtrogna förhoppningen att de alla är sekulariserade. Vi ska hålla varandra i hand och sjunga ”we shall overcome”.  Det är politikerna budskap, och vi väntar nu på att fler ambassader ska angripas. Det har egentligen inte ett dyft med filmen på tuben att göra, utan det är bara så att det finns starka krafter med mycket pengar och mycket stora skaror av rena idioter som indoktrinerats och följer ledarna. Allt under religionens fana givetvis.

Det är uppenbart att det i första läget handlar det om makt. De som iscensatt först den ”arabiska våren” bara vill ha makt. I andra läget vill man utrota allt västerländskt i arabländer och införa sharialagar. Tillbaka till 600-talet alltså.

Och nu har våra ansvarstagande politiker tillåtit i stort sett obegränsad invandring av människor från dessa länder. Förutom den tilltagande kriminaliteten, kommer man börja ställe mer krav på att vi ska anpassa oss till deras sätt att leva och respektera dem. De är ju svenska medborgare och har rättigheter, samt kan hävda att de är diskriminerade eller snacka om religionsförtryck.

Fortsätter vi på inslagen linje, d.v.s. med den helt sanslösa invandringen från i synnerhet arabländer, och inte ställer några som helst krav på integration, är vi rökta.
Vi har nu haft ca 20 år av muslimsk terrorism som klara bevis, och allt blir bara värre. Både inom landet och internationellt. Islam är ingen fredlig religion som kan leva i samförstånd med andra religioner, det finns inte någonstans i världen. Islam är inte förenlig med ett modernt västerländskt samhälle. Man grundar sig på en bok från 600-talet, och har den som lag. Denna bok står enligt muslimerna högre än vår svenska lag, och uppmanar i klartext till att döda alla som inte är muslimer.

Mein Kampf är förbjuden emedan koranen är tillåten, detta trots att den uppmanar till mord och rasism baserat på trostillhörighet. Javisst, judar uppmanar koranen och muslimer till mord på i första hand. Det handlar väl om prioriteringar. Det är väl inte rasism, men i Mein Kampf är det rasism…märkligt.


Nu måste vi sätt ner foten. Stoppa all invandring från muslimska länder. Det finns inte en kotte som betalat runt 100.000 SEK för att bli smugglad just hit till det lilla landet i Norden, har smugglats flera hundra mil, från en annan världsdel, och över dussintalet gränser, ljuger om sin ålder, och har ofta bortslipade/bortbrända fingeravtryck och sedan kan för en handläggare på migrationsverket påstå att man är ”flykting”. Flyktingar flyr för sitt liv, och kan inte betala människosmugglare dessa belopp.

Men åter till min röda tråd. Jag föreslår att följande införs omedelbums:

-       Totalt stopp för invandring/flyktingar om inte personen har ett arbete att komma till.
-    Alla ”papperslösa” utvisas vid påträffande. Dryga böter för de som gömmer skyddar illegala immigranter (papperslösa).
-       Direkt utvisning efter avtjänat straff för utländska medborgare om straffet är mer än 3 månaders fängelse.
-       Hårdare krav på svenskt medborgarskap, med språktester och kunskaper om Sverige och hur Sverige styrs.
-       Omedelbart stopp på ”Hemspråksundervisning”.
-       Koranen förbjuds. Tryckande och spridande av den ska vara olagligt.
-       Förbud för ”halal”-slaktat kött i Sverige. Det handlar om rent djurplågeri, oavsett var djuret slaktats.
-       Förbud mot byggande av moskéer och minareter.
-       Stopp för lokala bidrag och projekt till ”socioekonomiskt belastade områden”.

Alltid en början för att styra upp landet på rätt kurs. Eller hur Ullenhag?

Själv funderar jag på varför jag kommer med mer och fler drastiska och mer kraftfulla åtgärder. Tja, inte för att jag är mer ”främlingsfientlig” eller rasist (för det är jag inte). Jag har inga rasfördomar, agg mot folkgrupp eller så. Vad jag vill ha stopp på är den vansinniga och naiva politiken som våra styrande för. Den förda politiken kostar enorma belopp och är till stor skada för landet. Det är vad jag vill stoppa, inget annat.

Inga kommentarer: