onsdag 19 september 2012

I Palmes fotspår


Jaså, Sjöstedt ska åka med Ship to Gaza. Föga förvånande propagandaknep.

För det första ska vi ha klart för oss att palestinierna styrs av Hamas och Hizbollah, vilka båda är terrorstämplade organisationer av FN.

För det andra att 413 miljoner av svenska skattepengar skänktes till palestinierna 2011, och det blir väl lika mycket i år (länk SIDA). Det heter ”samarbetet i siffror”, inte ”bortslösade skattemiljoner”, vilket det egentligen är, och till områden som styrs av terrorister. Och visst är det märkligt att palestinierna har pengar till att fixa raketer och vapen, men man är så fattiga att man behöver ”humanitärt bistånd”. Alltså, bekostar svenska skattebetalare mat till palestinierna, emedan de styrande har pengar att köpa raketer med för att skjuta mot Israels civilbefolkning?

För det tredje har vi den historiska aspekten – kommunister och socialister har alltid varit polare till palestinierna.

För det fjärde har vi den rent religiösa aspekten. Koranen uppmanar till mord på alla icke troende, och i synnerhet judar. Här finns kopplingar till t.ex. malmö, med en stor population muslimer, och man försöker sopa den rena rasismen från muslimer under mattan. Detta medan vi ska tro på det multikulturella flumsamhället och "flyktingar" och anhöriginvandrare dräller in från muslimska länder.

Om vi nu tittar tillbaka i historien sådär 50 år. Vilka har det varit som startat alla konflikter? Svaret är enkelt – palestinierna. Man tjafsar vid någon gräns, skickar självmordsbombare, skjuter ihjäl israeliska idrottsmän (München, 1970), skickar in raketer mot civilbefolkning, o.s.v. Nota bene, det är alltid palestinierna som börjar konflikterna även om detta inte rapporteras i svensk press. Det är ju ingen nyhet att palestinierna skjuter raketer mot israeliska städer. Det är ju som det brukar och ska vara, eller hur? När sedan israelerna ”ruttnar ur”, handlar man drastiskt och sopar mattan med palestinierna. Fullt logiskt och rätt handlat.

Men i svensk press är då israelerna angripare, givetvis. Jag vet inte för vilken gång i ordningen jag sett detta mönster, och det brukar upprepas med sådär sju års mellanrum.

Så hela prylen ”ship to Gaza”, är i första läget larvig. Hade de styrande palestinierna köpt mat till sin befolkning i stället för raketer, för att skjuta på Israels civilbefolkning hade saken varit en annan. Dessutom vet man att palestinierna smugglar in vapen på alla sätt de kan bara för att kunna, ånyo, angripa Israel. Finner någon det konstigt att israelerna vill kolla båtar som är på väg mot Gaza mot den bakgrunden?
Men jag/vi ska betala ”humanitärt bistånd” uppgående till drygt 160 miljoner till palestinierna, och ovanpå det, 159 miljoner till för ”demokrati, mänskliga rättigheter & jämställdhet”. Lyckas med det i ett muslimskt land som styrs av terrorister. Det verkar gå trögt med jämställdheten... 

Tack så förbannat mycket! ….och allt under en ”borgerlig” regering.

Inga kommentarer: