lördag 15 september 2012

Sandelin börjar fatta


Ok, eftersom denna blogg är bannad rent generellt och utan anledning i SvD kommer ingen länkning hit visas. Men jag vill i alla fall ge lite cred till SvD för publiceringen av denna artikel.

Frågeställningarna är helt relevanta, och summerar man kostnaderna (och man må gärna dra ifrån intäkterna), snackar vi om enorma belopp. Skadorna på det svenska samhället och tiden och kostnaderna man förorsakat är helt oberäkneliga, men även de enorma uppenbarligen.

Tja, allt ovan gäller ju bara för oss som inte insett det multikulturella paradisets frukter, eller naivt hoppas på dem.
Men till de väljare som har barn i skolan som bedriver sin verksamhet på existensminimum, eller föräldrar som sitter på långvården svältande, eller lever som pensionärer på svältgränsen finns det ett alternativ som heter SD 2014.

SvD publicerer detta under "opinion" och debatt. Man kan alltså slinka undan på att det är åsikter och inte ens egna. Jag misstänker, tror och hoppas dock att det finns folk på SvD som börjat "ruttna ur" på partipiskan, styrningen från ovan och presstödets skruvstäd. Inga kommentarer: