fredag 7 september 2012

I det patetiska landet


 Det är tydligen och som så ofta, dags att läsa mellan raderna. Nej, dagspressen – det spelar visst roll vilken bakgrund förövare har. Den senaste (och kanske sista), utredningen från BRÅ pekade på en överrepresentation på 3.5 gånger när det gällde sexualbrott och invandrare. Det är synnerligen relevant  eftersom de har en helt annan bakgrund och kultur . Sverige ligger alltså god tvåa i våldtäktsstatistiken per invånare i världen, efter Leshoto, men det finns inte en politiker inom sjuklövern som gör ett vitten åt saken. Anledningen är givetvis den att man försöker dölja alla negativa konsekvenser invandringspolitiken man för, fört med sig.

Låt oss sätta det hela i perspektiv. 2011 dog 270 personer i trafiken (länk
I förebyggande syfte spenderas enorma belopp på att sänka hastigheter, spika upp plåtpoliser, göra säkrare vägar och man har nollvisioner och allokerar massor med poliser varje dag till hastighetsövervakning, och har blåskontroller. Man betalar även en massa till en onödig organisation som heter NTF, som är en kvarleva sedan högertrafikomläggningen. Rädda liv är parollen, och det legaliserar allt. Egentligen handlar det bara om att se till att spara pengar för stat/kommuner och landsting, men det berättar man givetvis inte.
Men samtidigt tog 1378 personer självmord 2011 (länk). 
Det struntar man blank i, och anledningen är som sagt rent ekonomisk. Självmord är billiga, men trafikskadade och i synnerhet invalidiserade är dyrt för stat/landsting/kommuner.
Men sedan har vi det faktum att sexualbrott och våldtäkterna ökat lavinartat. Eftersom det är direkt relaterat till invandrare och invandringen måste det sopas under mattan. BRÅ gör idag ingen som helst koppling mellan invandringen och antalet våldtäkter, trots att detta är ett rent faktum. (länk) Gruppvåldtäkter var i mina öron ett okänt begrepp för sådär fem år sedan, och att 15-åringar i grupp skulle sexuellt ofreda en tjej i samma ålder likaså.
Så var är ni nu 68-vänsterns barrikadkvinnor, som skriker om jämställdhet? Som ville jämställa våldtäkt med mord. Som kräver kvoteringar till bolagsstyrelser? Men ni är tysta idag, märkligt nog? Vi pratar om sådär 6000 våldtäkter per år.

Men sedan har vi pressen…inga som helst kopplingar till invandrare får ges. Uppenbarligen ”order” från högre ort. Ej heller får man koppla till invandrartäta berikarområden. ”Östra Malmö”?
Men visst är det bra med fri journalism, och yttrande och tryckfrihet?  Grattis!... Lille naive medborgare. 

Förresten; glöm inte bilbältet nästa gång (för din egen skull). Min yngste son använder ordet ”patetiskt” flitigt, och det stämmer förbannat bra in på den politik sjuklövern bedriver. Hela invandrings- och integrationspolitiken är faktiskt rent patetisk.

Givetvis tillåts inga kommentarer eller blogglänkningar i tidningarna. Märkligt va'?

Inga kommentarer: